Hovudside

Hvordan drenere vann fra en baseboard Heating System

by Walther

Hvordan drenere vann fra en baseboard Heating System

En varmt vann baseboard varmesystem er ekstremt rask og effektiv, og som sådan er et populært valg for hjem oppvarming. Opprettholde denne type oppvarming krever litt mer enn å sørge for at metall ramme rundt varmt vann rør er fri for hindringer og støv kattunge slik at varmen vil fordele trygt og effektivt. Men en gang i året disse systemene har behov for å bli luftet ut alt vann og luft til å opprettholde hele systemet. Heldigvis er dette en ganske enkel jobb når du vet hva du skal gjøre.

Bruksanvisning


•  Skru varmen på en høy innstilling for å sirkulere vannet gjennom hele systemet. Slå varmen helt av etter en time.

•  Finn hovedsystemet tank i kjelleren. Finn lufteventilen nær bunnen av tanken. Det vil se ut som et slangeutløp med en gjenget kant.

•  Sett et håndkle over munnstykket til å absorbere noen dryppende vann under blødningen prosessen. I tillegg kan du plassere en bøtte på gulvet for å beskytte et ferdig kjelleretasjen mot utilsiktet skade.

•  Vri lufteventil i mot klokka for å starte prosessen. En hvesende lyd vil signalisere at luften er blødning ut av systemet. Vær oppmerksom på at luften, samt eventuelt lekker vann, kan være varme.

•  Drei ventilen av ved å vri med klokken når vannet begynner å komme ut av luftehullet jevnt og trutt. Dette betyr at all luft er fjernet.