Hovudside

Hvordan å holde en Log Fire Burning

by Walther

Holde brennende peis kan være vanskelig, spesielt hvis du arbeider med vått tre, en skitten skorstein eller andre vedlikeholdsproblemer. Men når du lære noen regler og hendige triks, kan en varm brann varme huset ditt og spare penger på oppvarming regninger. På toppen av det, tørker veden varme luften i hjemmet - et stort pluss hvis du bor i et fuktig klima.

Bruksanvisning


•  Ordne avis i midten av peisen. Sted opptenningsved og en komprimert tre firelog rundt det i et telt form. Hvis du bor i et tørt klima eller bruker veldig tørr ved, kan en vanlig delt logg ta plassen til butikk-kjøpte firelog. Den firelog vil bare gjøre det lettere å holde brannen går.

•  Kontroller at spjeldet er åpent på din peis eller vedovn. Fyre, og legge mer opptenningsved til brannen brøler.

•  Plasser større og større logger på bålet, i en sirkulær telt form. Å gi ilden en varm sentral kjerne bidrar til å holde det brenner, så sørg for at det alltid er en glødende seng av kull i sentrum.

•  Kontroller at ett stykke brenner sterk før du legger en annen, større brikke. Peke innsiden delen av den delte logger mot midten av brannen. Det er viktig å bruke delt loggene, som brenner bedre enn barken innsiden av stokken.

•  Legg mindre trestykker hvis brannen begynner å dø ned. Disse vil brenne raskere og bidra til å få større stykker som går igjen. Om nødvendig, ball opp mer avis og legge til sentrum, deretter legge mer opptenningsved, deretter større stykker igjen.

Hvis du stoking brannen å stå over natten, plasserer små, mellomstore og store biter i peisen i teltet mote, med noen av dine største bitene på utsiden. Dette bør brenne hele natten.

Tips og advarsler


  • For å holde en varm og konsekvent brann, sørg for å opprettholde din materialer skal. Bruke tre som har blitt tørket i minst seks måneder, når det er mulig, og holder veden lagres tørt skur. Hvis det ikke er mulig, i det minste holde veden opp fra bakken, og dekke den med tarps. Sørg også for å rense asken fra din peis eller vedovn på en jevnlig basis.
  • Ta noen enkle forholdsregler for å forhindre boligbranner. Ha skorstein rengjøres minst en gang i året for å unngå pipebrann. Bare fjerne aske fra peisen eller vedovnen når du er sikker på at det ikke er noen kull fortsatt brenner. Kull kan brenne for en dag eller lenger.