Hovudside

Hvordan Grow Pine Trees til salgs

by Walther

Hvordan Grow Pine Trees til salgs

Enten du ønsker å selge unge furutrær for brensel eller trær for trelast, er nødvendig riktige forberedelser og planlegging. Velge kvalitet frø og frøplanter fra sertifiserte kilder vil bidra til å forhindre sykdommer. Furutrær kan ta opptil 35 år å vokse til modenhet. Jevnlig gjødsle, vann, sviske og se etter slike problemer som sykdom eller skadedyr. Avhengig av areal plantet, kan en nøye planlagt og godt vedlikeholdt furu avling selges kommersielt som trelast stokk eller mulch materialer

Bruksanvisning


•  Velg et sted i full sol med god drenering som planting området. Furutrær ikke tåler skygge godt.

•  Fjern steiner, børste og annet rusk fra planting nettstedet på senvinteren. Bruk en traktor med en klippe vedlegg å klippe vegetasjon og ugress. For best vekst, bør unge furutrær ikke å konkurrere med andre planter for næringsstoffer og vann.

•  Transplant frøplanter vokst fra frø eller kjøpt fra en dyrker utenfor i den utarbeidede sted i slutten av mars eller begynnelsen av april. Endelig avstand mellom trær bør være ca 10 til 12 meter fra hverandre på alle sider, men frøplanter kan plantes tettere sammen og tynnet som de forfaller.

•  Mulch nye frøplanter godt å fremme drenering og hindre ugress eller annen vegetasjon fra stimlet de unge trerøtter. Erstatte mulch etter behov for det første året eller inntil trærne er etablert. Etter hvert vil de barnåler falt fra trærne gi tilstrekkelig mulch.

•  Vann furu tomten regelmessig til røttene er etablert. Furutrær ikke tåler tørke, så bruk en vanning system i områder som ikke mottar konsekvent regn.

•  Inspiser trærne ofte for tegn på sykdom eller skadedyr. Infiserte trær må behandles umiddelbart eller fjernet for å beskytte resten av avlingen.

•  feed trærne med en sur gjødsel i høst etter den første vekstsesongen, noe som vil gi røttene tid til å spre seg ut på leting etter mat.

•  beskjære trærne på senvinteren mens de fortsatt sovende for å bedre luftsirkulasjon og sollys eksponering mellom trærne.

•  Ta kontakt med en profesjonell forstmann å bestemme potensielle kjøpere for levende trær som kanskje ikke har nådd modnings ennå. En skogbruker kan også gi anbefalinger for omsorg og lønnsomhet av furu avling.