Hovudside

Hvordan å rense en Fake Fur Sengeteppe

by Walther

En av de beste tingene om å eie en falsk pels sengeteppe (annet enn det faktum at ingenting døde for å gjøre det) er at fake pels er eksponentielt lettere å rengjøre enn ekte pels. Faktisk kan de fleste falske pelsverk rengjøres i din egen vaskemaskin, forutsatt at maskinen din vil imøtekomme din sengeteppe størrelse. Selvfølgelig, bør du alltid sjekke dine spesifikke sengeteppe vaskeinstruksjoner for å være sikker på at den kan håndtere maskinvask, men generelt forsiktig vask i en maskin vil fungere for din fake pels sengeteppe.

Bruksanvisning


•  Hell vaskemiddel i først. Ue så mye som er anbefalt av produsenten for en stor belastning fordi et sengeteppe vil være det samme som en stor belastning av klær. Vanligvis vil dette være en hel cap full av vaskemiddel.

•  Plasser fake pels sengeteppe i vaskemaskinen. Sørg for at det er ordnet slik at belastningen blir balansert når maskinen startes. Ikke la sengeteppet bare hoper seg opp på den ene siden; ordne det slik at det er pakket løst og jevnt fordelt rundt sentrum av maskinen.

•  Vask fake pels sengeteppe med svak syklus. Bruk kun kaldt vann og sett på for kortest vask mulig tid. Du kan alltid vaske sengeteppet en gang hvis det ikke er tilstrekkelig renset, men dette vil gi deg muligheten til å inspisere effektene av den milde rengjøring på fake pels før forlenge vasketiden.

•  Linje tørke fake pels sengeteppe. Unngå å bruke klyper på fake pels hvis mulig. Bare doble sengeteppet over snora og la det tørke i solen. Dette kan ta hele dagen, så rense sengeteppe i morgen hvis det er mulig. Når fake pels er helt tørt, bør det føles akkurat som ny.

Tips og advarsler


  • Strenger opp to snorene ca 5 meter fra hverandre og parallelt fra hverandre og deretter draperinger sengeteppet over begge linjene er en god måte å tørke sengeteppet raskere.