Hovudside

Hjemmelaget Hydroponic skap

by Walther

Hjemmelaget Hydroponic skap

Hydroponisk dyrking er vanskelig å regulere med mindre det er gjort i et komplett miljø. På en liten skala, kan mange forskjellige planter dyrkes hydroponically i et lite skap plass. Det er visse ting du må gjøre for å få en vellykket hjemmelaget hydroponic skapet.

Tanker og Lines


Den viktigste aspektet ved en hydroponic voksende system i et skap er et sted å holde vannet som plantene vil vokse, samt tanker å mate og avløp som vannreservoar. En pumpe bidrar til å sirkulere dette vannet.

Den vannsirkulasjonssystem består av to tanker og en rot kammer vannreservoar. Dryppmatetanken og tømmetanken Resirkuler vann som brukes i roten kammeret, hvor plantene vokser. En liten pumpe skal monteres på dreneringstanken for å resirkulere vannet som er drenert fra roten kammeret. Dette vil bli sendt tilbake til dryppmatetanken.

Roten kammeret er plassert mellom de to tankene i midten av skapet, mellom dryppmatetanken (som ovenfor) og avløpstanken (som er nedenfor, vanligvis på gulvet). Alle disse vannlagringsområder er forbundet med vanntett rør. Holde disse aspektene av din hydroponic skapet arbeids er integrert for helsen til plantene dine.

Grow Lys


Avhengig av størrelsen av skapet og antall planter du vokser, bør du installere en vokse lys på minst 400 watt. Dette vil simulere sollys for plantene. Dette lyset bør settes til et tidsur, slå av og på hver 12. time og holde plantene som vokser på en regelmessig syklus. Dette vil være den dyreste delen av prosedyren over tid, så vil du være påløpe strømutgifter.

Eksos Fan


En avtrekksvifte bør installeres i din hydroponic skapet for å bidra til å fjerne varmen som produseres av lys og fuktighet produsert av vann og planter. Viften bør lufte på utsiden av huset ditt slik at varmen og fuktigheten ikke forblir inne; Dette kan være både ubehagelig og usunn. Ved hjelp av en avtrekksvifte vil også bidra til å holde plantene i et temperert miljø, som er ideelt for de fleste planter.