Hovudside

Hva er farene ved en Broken termometer i en Pool?

by Walther

Hva er farene ved en Broken termometer i en Pool?

Et basseng termometer måler en pool vann temperatur og fungerer som en indikator på mulige farlige situasjoner, for eksempel vann som er for varmt eller kaldt, forhold som kan føre hypotermi eller overoppheting i svømmere. Termometre er tilgjengelige i forskjellige stiler og typer. De fleste er laget av glass eller plast og inneholder et flytende --- vegetabilsk olje, kvikksølv eller en annen væske --- som angir temperaturavlesning. Termometre, som andre basseng elementer, er utsatt for å bryte og utgjøre en rekke farer for deg og andre personer som bruker bassenget.

Glass Fragments


Biter av glass fra en knust termometer er farlig for mennesker og dyr i nærheten av bassenget. Glassbitene kan kutte mennesker og dyr vandre langs bassenget eller på bassenggulvet. Små glassbiter kan også holde seg til i en persons hår og klær --- resulterer i mulige kutt senere.

Moderne termometre og væskekontaminering


En annen fare for en ødelagt basseng termometer er dens flytende innholdet. Innholdet i en pool termometer kan søler ut i bassengvannet. Drikker væsken er farlig og kan føre til kvalme, oppkast og andre helseproblemer.

Eldre termometre


Eldre kvikksølvbaserte termometre er ekstremt farlige --- kvikksølv danner dråper som akkumuleres i sprekker og andre plasser rundt og innenfor bassenget. Disse dråpene avgir damp og kan føre til helseproblemer, inkludert nummenhet, nedsatt sidesyn og en prikkende følelse på huden. Forbruker kvikksølv-forurenset vann er også ekstremt farlig og kan føre til helseproblemer som kan føre til døden.

Plast termometre


Selv en knust plast termometer er farlig --- plastfragmenter utgjøre en risiko for kutt og skrubbsår hvis tråkket på eller børstet mot.