Hovudside

Hva er fem måter å spare vann Outdoors?

by Walther

Selv om mesteparten av planet består av vann, er bare en liten mengde av det vann egnet for menneskelig konsum. Vann er en viktig del av menneskets eksistens. Uten den, ville vi opphøre å eksistere. Spare vann ikke bare forsikrer oss om at friskt vann vil være tilgjengelig for fremtidig bruk, men det hjelper også deg å spare penger. I tillegg til mange måter å redusere vannforbruket i hjemmet, det er enkle og rimelige midler for å spare vann utendørs også.

Gartner Choices


Når du planlegger et landskapsprosjekt for ditt hjem eller bedrift, bør du vurdere plantene valgt. Ofte plante valgene inkluderer varianter fremmed for din klima region som krever mer vann og vedlikehold for å trives. Ved hjelp av lokale planter reduserer mengden av vanning fordi disse plantene er akklimatisert til værmønstre for ditt område. Inkluder tykke lag av mulch i blomsterbed og rundt busker og trær. Mulch hjelper jorda bli fuktig og hindrer rask fordamping. Husk i din landskaps planer som mer torv tilsvarer mer vanning. Vurdere å opprette stein eller grus hager som trenger ikke vann for å holde seg vakker og iøynefallende.

Vanning Metoder


Satt automatiske sprinkleranlegg til vann tidlig på morgenen eller sent på natt timer. Temperaturene er ofte kjøligere i løpet av disse timene, og mindre vann går tapt på grunn av fordampning eller vind. Hvis du ikke eier et sprinkleranlegg, velger sprinklerhoder som er lavt til bakken og danner tykke, tunge dråper i motsetning til en fin, høy spray. Vann i mindre trinn tid, oftere, for å hindre avrenning og la grunnen for å suge opp vannet. Invester i soaker slanger for blomst, tre og busk senger. Vannet blir levert direkte til bakken og rotsystemer forsikre mindre vann avrenning.

Regn Collecting


Innsamling og bruk av regnvann lar deg vann uten å trekke fra grunnvannskilder, og det er gratis. Posisjons dekorative potter eller spann under regn tuter og tak takskjegget. Bruk dette samlet regn til vann innendørs potteplanter og containere rundt huset.

Rundt huset


Sjekk slanger og sprinkleranlegg for sprekker, tresko, eller lekkasjer. Erstatte defekt utstyr. Omplassere regn gutter spouts å tømmes i regn samle beholdere eller mot busker, trær eller blomsterbed. Cover bassenger og spa når ikke i bruk for å redusere fordampning.

Bilvask


Hvis du vasker bilen hjemme, prøve å vaske den på plenen din. Avrenning fra vaske vil doble som en plen vanning. Kjøpe slangemunnstykker og slå dem i av-stilling når den ikke er i bruk. Ikke inn i hjemmet vask? De fleste kommersielle bilvask resirkulere vannet de bruker, og bilvask faktisk bruke mindre vann i sine sykluser enn du ville gjort hjemme.