Hovudside

Slik fjerner Bensin Flekker

by Walther

Når du håndterer bensin kan du noen ganger søler det, skaper en flekk. Det første du bør gjøre er å suge opp overflødig bensin siden det er ekstremt brannfarlig. Deretter behandle dine klær eller teppe for å fjerne flekken.

Bruksanvisning


Fjerne flekker fra klær


•  Spray aerosol-type klesvask flekkfjerner på bensin flekken. Bløtlegg flekken grundig. La flekkfjerner for å sitte på flekken i minst ett minutt.

•  Gni en sterk flytende vaskemiddel i flekken hvis det er ganske stor. Kontroller at flekken er veldig såpe og deretter vaske klær med flekken av seg selv i varmt vann. Tillate klær for å lufttørke før du prøver å fjerne eventuelle gjenværende flekken.

•  Sug klærne i klor blekemiddel hvis det er trygt for stoffet. Etter vask igjen kan du søke renseri løsemiddel til baksiden av flekken og absorbere overflødig løsemiddel med tørkepapir. Skylle, tørke og gjenta prosessen til flekken er helt fjernet.

Fjerne Flekker fra Teppe / Møbeltapetsering


•  Hvis du har en bensin flekk på teppet eller møbeltrekk, strø bakepulver over området av flekken. La natron til å sitte på flekken i minst 10 minutter og støvsug opp de resterende natron.

•  Påfør en liten mengde renseri løsemiddel til en klut og blot flekken på teppet. Legge trykk på teppet til løsemiddel blir absorbert. Tørk området med papirhåndklær.

•  Legg 1 ss. av flytende oppvaskmiddel, 1 ss. destillert hvit eddik og 2 kopper varmt vann til sprayflaske og bland løsningen ved å riste flasken. Spray området av flekken og deretter blot med en tørr klut før det er helt fjernet.