Hovudside

Hvordan å beskjære Silver Maple Trees

by Walther

Hvordan å beskjære Silver Maple Trees

Husker du de små "helikopter" frø som som en gutt du ville kaste i luften og se snurre ned til bakken? De små "helikopter" kalles bevingede frø og kommer fra sølv lønn trær. Disse trærne er utmerkede skygge trær, og kan vokse så høyt som 50-60 fot. Sine røtter dessverre vokse like raskt og spredt ut mer enn tre ganger høyden, så disse trærne er best plantet langt borte fra septiktanker og avløp felt. Beskjæring en sølv lønn tar noen få grunnleggende trinn for å holde det formet og godt ute.

Bruksanvisning


En sviske midt på vinteren til sent på våren. På denne tiden treet er sovende og ikke produsere noen ny vekst. Bruk skarpe beskjæringssakser for lemmer 2 tommer eller mindre i diameter. Bruk en håndsag for noen lemmer mer enn 2 tommer i diameter.

•  Begynn med å kutte ut noen døde eller syke lemmer. Klipp av eventuelle lemmer som går på kryss kryss over hverandre og noen små kvister som vokser ut av større lemmer.

•  Beskjær tilbake grener for å holde formen på treet. Skjær like ovenfor en knopp, ca 1/4 tomme. Velg knopper på en gren som står overfor den retningen du vil at gren til å vokse og kuttet over disse knopper. For eksempel, hvis du ønsker grenen til å vokse utover, klippe over en knopp som vender utover.

•  Hold store grener beskjæres slik at de er mindre enn halvparten av diameteren på stammen. Dette sikrer at grenene ikke blir for tung og bryte. Det er ikke nødvendig å søke en lem tetningsmasse til kutt områder siden lønn trær naturlig forsegle opp sårene opprettet.

Tips og advarsler


  • For virkelig store trær kan det være tryggere å ha fagfolk beskjære dine tree.Use skarp beskjæringssaks eller kniver for å holde fra ripping lemmer.