Hovudside

Hvordan Kill Hedges Naturligvis

by Walther

Hvordan Kill Hedges Naturligvis

Hedges er en klassisk måte å legge sjarm til et verksted eller hage, men krever betydelig vedlikehold. Hvis du ikke har tid, energi eller økonomi til å holde hekkene dine ser bra ut, eller har arvet en hekk i et nytt hjem som du ikke liker, så dreper hekken kan være din beste alternativet. Dumping gift på hekken vil drepe det, men kjemisk root mordere kan også forurense jorda og gjøre det vanskelig å vokse andre planter i området. Heldigvis kan du drepe hekker naturlig, uten å ty til sterke kjemikalier eller giftstoff.

Bruksanvisning


•  Sett på hagehansker og vernebriller. Skjær hekkene av på røttene med håndsag, eller hvis de er gamle og veletablerte, bruk en liten motorsag. Komme så nær bakken som mulig. Kvitte deg med alle cut hekker. Du må drepe stumper hekkene for å hindre ny vekst.

•  Drill to ½-tommers hull for hver 5 kvadrat inches av stubbe som dype som din boret går. Gjør dette for hver stubbe fra kuttet hekker.

•  Hell slow-release nitrogengjødsel i hullene. Det kan virke bakvendt å legge gjødsel til noe du ønsker å drepe, men gjødsel brukes på denne måten vil drepe av stubber og bistand i deres rask nedbryting. Videre vil ved hjelp av organisk gjødsel i stedet for sterke kjemikalier for å drepe hekkene forlate jorda rikere, snarere enn dårligere, i kvalitet.

•  Dekk stubber med jord. Sjekke fremdriften av nedbrytning hver uke; det kan ta et par måneder å fullt råtne stubber til et nivå der du kan plante i området.

Tips og advarsler


  • Hvis sikringene er på en eiendom linje, alltid konsultere reguleringsplan myndigheter for å sikre at du har rett til å drepe dem. Det er også høflig å informere naboene som du har tenkt å ta livet av hekkene. Konsultere med dem om hva du plante å erstatte hekkene med kan også bidra til å unngå nabotvister.