Hovudside

Hvordan bli kvitt en røyk lukt

by Walther

Hvordan bli kvitt en røyk lukt

Sigarettrøyk etterlater seg en dvelende, ubehagelig og vedvarende lukt som klynger seg til overflater og etterlater stoffer lukter bedervet og røykfylt. Enten du leve med en røyker, har du hatt gjester som røyker eller du har flyttet inn i en ny eiendom der den tidligere eieren røkt, bli kvitt røyken lukt er en viktig del av å skape en frisk og innbydende miljø. Men å hindre folk fra å røyke i hjemmet helt er den eneste måten å sikre ditt hjem vil fortsette luktende ren og frisk.

Bruksanvisning


•  Fjern og vask putetrekk, pledd, tepper, sengetøy og andre myke møbler og tilbehør som er lett vasket. Gardiner og andre stoff vindu dressinger bør plasseres i et putetrekk og vasket på en svak syklus. Ta ekstremt delikate eller pyntet stoffer til renseri.

•  Fyll en rekke skåler og grunne skåler med hvit eddik. Plasser skåler rundt elementene som virkelig har absorbert lukten av røyk og la i dem over natten eller lenger, hvis mulig. Surheten i eddik og sin sterke lukt - som forsvinner raskt - etterfulgt av masse frisk luft effektivt fjerner røyk lukter.

•  Dryss natron på sofaer, lenestoler og annet stoff-dekket møbler. La på plass over natten, og vakuumet i morgen. Gjenta det til lukten er borte. I virkelig dårlige tilfeller bruke en møbeltrekk renere.

•  Dryss natron på teppet, slik at det over natten eller lenger, før støvsuging. Gjenta ved behov. Hvis dette ikke er effektivt, bruke et teppe shampooer. I ekstremt dårlige tilfeller kan du kreve tjenester av en profesjonell teppe renere. Rene kaste tepper med samme metode som teppet.

•  Spe hvit eddik med like deler vann i en ren bolle eller bøtte. Ved hjelp av en ren klut, tørk ned alle harde overflater med eddik løsningen. Vegger, gulv, tak, dører, møbler, vindusrammer og til og med elementer som rullegardiner er mulig å rengjøre på denne måten.

•  Hold vinduene åpne så mye som mulig for å tillate frisk luft å strømme gjennom ditt hjem. Legg en luftrenser til hvert rom for å opprettholde en fersk rengjort lukt.

Tips og advarsler


  • Røyk rester ikke bare etterlater seg en dårlig lukt, kan det også la flekker. I ekstreme tilfeller kan vegger og spesielt taket kreve et nytt strøk med maling etter en grundig rengjøring.
  • Innføre et strengt røykeforbud. Bare én person røyker en sigarett vil angre alle dine hardt arbeid.
  • Gjør sofaen comfy fordi din kone er fortsatt kommer til å finne ut at du snek og røkt en sigarett, selv om du var vel å slutte!