Hovudside

Hvordan få en Stinky Smell ut av en flaske, Jar eller annen beholder

by Walther

Hvordan få en Stinky Smell ut av en flaske, Jar eller annen beholder

Hvis matrester i forseglbare beholdere har blitt en vitenskap eksperiment på baksiden av kjøleskapet, har den ekstra saus lagret i norgesglass gått av eller youâ € ™ ve bare avdekket en brukt, halvtomt formel flaske fra under bilsetet, ita € ™ s debatt whatâ € ™ s verre: rotet eller lukten. Varmt vann og oppvaskmiddel såpe vil håndtere rotet, men lukten kan ta mer innsats for å fjerne.

Bruksanvisning


•  Fyll vasken med veldig varmt vann, slik at materialet utvides, noe som åpner for bedre rengjøring. Tilsett noen dråper flytende oppvaskmiddel. Legg beholdere og krukker i en lengre suge som kan fjerne noen lukt. Suge for én til to timer. Bruk en flaske børste eller stiv skrubbe børste til å arbeide i hjørner og skjøter. Skyll med varmt vann.

•  Fyll vasken med varmt vann og tilsett 4 ss bakepulver, hvis lukten gjenstår. Rist kraftig for å blande bakepulver og vann. Bløtlegg flasker og krukker over natten for å rense og fjerne lukt. Skyll og vask.

•  Fyll beholderen med en del hvit destillert eddik til tre deler varmt vann for å takle vanskelige lukter. Suge for én til to timer slik at syre i eddik har tid til å jobbe. Skyll og vask. Eddik lukten vil forsvinne etter hvert som beholderen tørker.