Hovudside

Hvordan lage Nonskid innkjørsler Happen

by Walther

Hvordan lage Nonskid innkjørsler Happen

Den glatte overflaten av betong kan bli ganske glatt når det er fuktighet til stede, enten det er fra dugg, regn, sludd, is eller snø. Familie eller gjester kan skli og falle hvis de går på en konkret oppkjørselen i glatte såler. Redusere risikoen for å skli ved å bruke en nonskid tetningsmasse på oppkjørselen din. Det tar bare noen få dager for å slå en sleip innkjørsel til noe med mer trekkraft.

Bruksanvisning


•  Rengjør oppkjørselen ved hjelp av en kommersiell avfettingsmiddel og en power vaskemaskin. Påfør avfettingsmiddel på eventuelle oljeflekker på oppkjørselen, og la den sitte i henhold til produsentens instruksjoner. Bruk kraften vaskemaskinen for å få skitt, rusk, olje, fett og avfettingsmiddel av sement. Sikre oppkjørselen er så ren som mulig før du påfører fugemassen.

•  Hell fugemasse i bøtta, og fukte valsen mopp. Stå på den ene siden av oppkjørselen, og plasser svamp inn til sentrum, så langt inn som du kan nå. Påfør tetningsmasse til oppkjørselen ved å trekke moppen mot deg i lange, jevne tak.

•  Flytt sakte nedover oppkjørselen, væter mopp og plassere den på oppkjørselen, slik at linjene bare lapper. Arbeid deg nedover oppkjørselen til du når bunnen.

•  Flytt til motsatt side av oppkjørselen og påfør tetningsmasse til den siden. Begynn på toppen av oppkjørselen og jobbe deg ned til bunnen. Når du er ferdig, se over hele oppkjørselen å sikre at det ikke er noen utette flekker. Jevne ut eventuelle rygger opprettet av dråper av fugemasse.

•  La fugemasse tørke helt, vanligvis 24 til 48 timer, før du lar foten eller auto trafikk på den. Følg alltid produsentens instruksjoner om tørketid.

Tips og advarsler


  • Planlegg tetningsmasse søknad over et par dager der ingen storm eller sterk vind er spådd.