Hovudside

Hvordan Grow en Forbedret Meyer Lemon Tree

by Walther

Sitrontrær er populære i hjemmet hager og landskap, med mørk grønne, blanke blader, søt sitrus blomster og en til tider overveldende avling gjennom sommeren og utover høsten. Disse er subtropiske trær, skjønt, og er hardføre bare til 30 grader Fahrenheit. Forbedret Meyer sitroner er hybrider, avlet for mer kald hardførhet. De overlever ned til minusgrader og har søtere, mildere frukt enn vanlige sitroner. Meyer sitroner også vokse godt som potteplanter, så ikke la en kald voksende sone stoppe deg.

Bruksanvisning


•  Plant din Forbedret Meyer sitron seeding i våren, når frosten er over bakken, selv om du potting det. Dette timing gir frøplante den varmstart den trenger og gir en hel sommer med å vokse før vinteren setter inn.

•  Plant Meyer sitron frøplante utendørs hvis du bor i subtropiske US Department of Agriculture Plant hardførhet voksende soner 9 til 11, hvor temperaturen synke bare til 20 grader Fahrenheit i vinter. Finn et sted som får full sol i åtte timer om dagen, har rask drenering og gir minst 20 meter med plass.

•  Plant seeding i en pott hvis du bor i USDA sone 8 eller under så treet kan bli brakt innendørs i vinter. Bruk en 30-gallon potten med dreneringshull. Sørg for at potten er tung nok til å balansere treet, som kan oppnå 8 til 10 meter av vekst ved forfall.

•  Endre jorden til en dybde på en fot i en utendørs område, i en to-fots sirkel, med seks inches av rask drenering plantejord eller sandholdig leirjord. Sitroner gjøre det bra i dårlig til alkalisk jord. Hvis jorda er fortsatt tykk etter denne endringen, tilsett 2 inches av rask drenering jord eller sand. Hvis du potting en forbedret Meyer sitron, fylle potten tre fjerdedeler av veien med denne jord endring.

•  Plant sitron frøplante i et hull så dypt som sin rot ball og dobbelt så bred. Bryt opp rotklumpen å spre røttene. Fyll hullet med endret jord eller potting jord. Pakk jord for å sikre treet og eliminere luftlommer. Gi treet 5 til 6 inches av vann for å bosette jorda rundt røttene.

•  Put puttet Meyer sitroner utendørs i sommer, på et sted hvor de vil motta beskyttelse mot vind og åtte timer med full sol hver dag. Behandle det som du ville en utendørs tre på dette tidspunktet.

•  Gi Meyer sitron 2 inches av vann hver uke for å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet. Gjødsel sitron treet med 21-0-0 gjødsel når veksten begynner etter planting, så igjen i september og desember. Spre en kopp gjødsel per år av tre alder over jorda rundt treet base. Starte befruktning i det nye året på våren, før vekststart.

•  Flytt en potte Meyer sitron innendørs før utetemperaturen synker til 30 grader Fahrenheit. Flytte det ved første frost til hvor det vil få åtte timer med naturlig eller kunstig sol daglig og god luftsirkulasjon. Ikke legg den i nærheten av en peis eller varmeventil, som vil tørke ut treet.