Hovudside

13 bruksområder for Dryer Lint

by Walther

13 bruksområder for Dryer Lint

Tenker opp bruksområder for tørketrommel lint er ikke så gale som det kan høres ved første passering, spesielt hvis du har en stor familie eller har tilgang til en kommersiell vaskeri. Tørketrommel lo er lys, allerede ren, ofte litt parfymert, og er lett å få tak. Den har bruksområder i håndverk, dyr kontroll, shipping, hagearbeid og ombygging. Det legger tekstur og styrke, reduserer vekten, reduserer behovet for dyrere materialer og pads elementer fra skade.

Ombygging


Bland 2 kopper tørketrommel lo med 1 til 2 kopper gips og du har øyeblikkelig filler for store sprekker og hull i veggene. Tørk lo gir en matrise for å holde plasteret på plass før det tørker. Før oppfinnelsen av gips eller sheetrock, mennesker tilsettes hvilken som helst tilgjengelig fiber, vanligvis dyrehår, i pulverisert gips og kalk blandes med vann. De glattet den resulterende blanding, kalt gjengi, over hassel eller selje grener som hadde blitt splittet og vevde.

Stuffing og emballasje


Stuff håndlagde dukker, dyr og kjæledyr senger med tørketrommel lo stedet for å bruke polyester fiberfill. Fylle hulrom i pakker for å hindre forskyvning av innholdet under frakt.

Følte


Bland tørketrommel lo i 1 liter væske stivelse før det gjør en milkshake-tykk slurry. Hell over en 9-av-12-tommers finmasket skjerm og la væsken renne. Lå en 9-by-12-tommers polyester skjærebladet på toppen av oppslemmingen på skjermen. Bruk slagg blokkere utleggere eller andre tunge, flate gjenstander som vekter, for å komprimere tørketrommel lo på skjermen. Etter tre til fem dager, fjerne blokker og nøye skrelle din følte ark fra skjermen.

Papir


Du bruker i hovedsak den samme prosessen for papir som du gjør for filt, men du legger papirmasse. Gjør massen i en blender. Fyll blender innen to inches av toppen med revet strimler av gamle aviser og tilsett vann. Blande inn en slurry litt tykkere enn en vanlig smoothie. Hell papirmassevellingen i en 5-liters bøtte eller en annen egnet blandebeholder og tilsett tørketrommel lo inntil blandingen er vanskelig å røre. Hell alt over skjermene som du gjorde når du gjør følte, dekk med plast kutte ark og vekter. Trimme papiret etter det tørker eller bruke det som det er.

Brannstarter


Bland tørketrommel lint inn smeltet bivoks. Hell over i muffinsformer og la det stivne. Pakk inn i firkanter av avisen bundet med hyssing. Plassere på toppen av din opptenningsved og lys fra undersiden. Voksen vil smelte over din opptenningsved mens tørketrommelen lo gir drivstoff til opptenningsved tenner.

Nesting Material


Hang løk eller potetsekker fylt med tørketrommel lo, streng og små kvister nærheten skogområder og langs kantene av din eiendom i tidlig på våren for å hjelpe sangfugler finne hekkende materialer. De større hull i posene tillate fugler å nappe lo og fly bort før de tiltrekker seg rovdyr.

Dimensional Paint


Bland tørketrommel lo i akrylmaling for å skape tredimensjonale effekter på keramikk, gips eller harpiks muggsopp, plaketter og ornamenter. Dette fungerer spesielt godt med hvit maling, for snø langs takutstikk av Dickens hus, og når de blandes med grønn maling, for å skape eviggrønne grener.

Dekorative Hage Plaques


Rør en 5-gallon bøtte med tørketrommel lo inn i Portland sement blanding før du legger vann etter anvisningen på pakken. Bruk den til å kaste prydhage plakk. Det er ikke anbefalt for stepping steiner, men som det svekker betongen.

Papier-mache Clay


Trykk tørketrommel lo i en 1-cup tiltak inntil ingen flere vil passe. Legg til en kopp våt silkepapir i et grunt plastoppbevaringsboksen, sammen med 2 1/2 kopper sparkelmasse, 1/4 kopp hvit håndverket lim og 2 ss. linolje. Rør sammen til godt blandet. Gjør en 24-oz. ball av papier-mache leire. Denne leire butikker i en plastboks med et tettsittende lokk i opptil en uke.

Fukt Rings


Legg tørketrommel lo til flytende stivelse til blandingen er for stiv til å fortsette omrøring. Hell over i pai panner foret med plastfolie og la den tørke i 5 til 7 dager. Fjern fra pai panner og plasser i grunne keramiske eller plastbeholdere i hengende kurver, for å tjene som en fuktighetsbevarende medium for luft bregner og andre epifytter, som er planter som ikke trenger jord.

Mulch


Bruke tørketrommel lo fra bomull eller andre naturlige fiber klær bare. Syntetiske fibre vil ikke brytes ned i jord og kan lekke uønskede kjemikalier inn i frukt, grønnsaker og bær. Rake lo i hauger rundt anbuds stauder å gi beskyttelse mot ekstreme vintertemperaturer.

Armaturer


Armaturer er wire, papp eller tre rammeverk brukt til å lage miniatyrer og leire skulpturer. Vikle tørketrommel lo rundt noen deler som må bulk, slik som magen området på en armatur for en menneskelig figur av Santa Claus, eller ben, armer og overkropp på en drage ramme.