Hovudside

De beste produktene for å rense murte peiser

by Walther

Vedfyrt peis kan være et flott tillegg til ethvert hus og kan også spare penger oppvarming av et rom, i stedet for å bruke dyre gass eller elektrisk varme i huset. Men etter flere bruker peisen kan begynne å bli svart fra sot og kan til og med begynne å ruste. Å bidra til å bekjempe dette problemet må du kjøpe noen murstein peis renere.

Den Soot Eraser


Som en ild brenner i din murstein peis, kan du snart finne sot og annen skitt er ikke bare samle på innsiden av peisen din, men på utsiden også. Dette kan være et stygt blikk, og du vil ønske å rense det før sot bygger opp og gjør rengjøringen nær umulig. For å gjøre dette kan du kjøpe Soot Eraser. Den Soot Eraser er lik en rengjøring svamp; imidlertid, er det laget av forskjellig materiale. Alt du trenger å gjøre er å kjøre Soot Eraser over skitne murstein. Så lenge du bruker en liten mengde press sot vil bli fjernet. For tung sot du må kanskje skrubbe med viskelær i stedet for bare lage et pass med det.

Ash Vacuum


Tre brent i peis etterlater seg en haug av aske. Hvis du ikke har en aske bøtte i nærheten, kan dette være vanskelig å rydde opp med bare en aske spade. Dette er grunnen til å kjøpe og bruke et aske vakuum kan være slik en god idé. Et aske vakuum ligner på utseende og størrelse med en mini våt-tørr vac, men er spesielt utviklet for å rense ut all asken fra gulvet i noen form for peis, særlig murstein. Men sørg for å bare bruke dette vakuumet når asken er avkjølt. Hvis du bruker den etter en brann kan skade innsiden av vakuum (for eksempel brenne filtre og andre deler av enheten).

Flue-Forny Logg Cleaner


Når alt er sagt og gjort, vil flertallet av den nedre peisen være ren. Men du trenger også å rengjøre resten av skorsteinen. Kort for å kontakte feier, du mest sannsynlig ikke vil være i stand til å nå resten av skorsteinen. Det er der den Flue-Forny loggen kommer i Du forbrenner dette logge det samme som alle andre log.; imidlertid vil den frigjøre en kjemisk forbindelse inn i skorsteinen, som er spesielt utformet for å rense sot og andre bygge opp fra sidene av veggen.