Hovudside

Hvordan du rengjør en Soverom Mens Kjemper støv allergi

by Walther

Hvordan du rengjør en Soverom Mens Kjemper støv allergi

Rengjøring med allergi kan være litt av en oppgave. Enten du rydder opp på soverommet for en våropprydding eller forbereder et gjesterom for selskapet, på et tidspunkt et soverom trenger rengjøring. Det kan virke nesten umulig å rengjøre med støv allergi uten å ha en reaksjon, men med nok omsorg, bør du være i stand til å gjøre det gjennom rengjøring relativt nyse-fri.

Bruksanvisning


•  Ta litt allergi medisiner før rengjøring, slik at medisinen er i systemet. Legemidlet påvirker mennesker på ulike priser, så hvis det tar to timer for din allergi medisin for å sparke i, ta medisinen to timer før du har tenkt på rengjøring.

•  Bruk en maske for å holde støv ut av nese og munn. Som en ekstra sikkerhet, kan du bruke briller for å holde støvet ut av øynene hvis allergi er mer alvorlig. Besøke en lokal Oppussing butikken for masker som utbyggere slitasje å holde støvpartikler ut av lungene.

•  Vacuum ved hjelp av en maskin som har HEPA filter. HEPA filter suge opp partikler fra teppet som ellers ville bli kastet opp inn i iar. Sørg for at din vakuum filter er ren slik at filteret fungerer ordentlig.

•  Steam rense teppet. Steam rengjøring går dypere inn i teppet enn støvsugere kan gå, og dermed fjerne flere allergener.

•  Dust med en fuktig eller antistatisk ladning klut. Når du støv ved hjelp av en støvkost, får støvpartikler rørt opp og sluppet tilbake i luften. Med en fuktig klut, stikker støvet på kluten og kan skylles bort.

•  Vask gardinene i rommet. Gardiner felle en masse støv og kan gjøre din allergi verre. Sengetepper, putevar og andre klut materiale som kan holde støv i dem bør også gis en grundig vask, helst i varmt vann.

•  Wet-støv viftebladene og vinduer. Dette fjerner støv uten å sette den tilbake i luften. Ceiling fans ofte samler masse støv og slenge den tilbake rundt i rommet; noen ganger bladene kan bli oversett under rengjøring, så pass på å gi dem en grundig støvtørking.