Hovudside

Hvordan dyrke en Meyer Lemon innendørs

by Walther

Hvordan dyrke en Meyer Lemon innendørs

Ingenting vil bringe hurrarop til en blåsende vinterdag raskere enn den søte duften av blomster av en Meyer sitron treet wafting gjennom huset. Flere faktorer gjør Meyer sitrontrær en av de beste valgene for innendørs voksende. Meyer sitrontrær er en attraktiv, dekorativ treet med blanke, grønne blader og hvite blomster som kan vises når som helst på året. Frukten, lubben og rund med en oransje farge, er søtere enn de fleste sitroner, og vil bli enda søtere om det er lov til å forbli på treet et par ekstra dager.

Bruksanvisning


•  Kjøp en sunn dverg Meyer sitron treet på en hederlig barnehage eller drivhus. Vær forsiktig når du kjøper Meyer sitrontrær ved store big-box butikker fordi trærne ikke kan lokalt dyrket og kan ha blitt sendt fra en stor avstand. Velg et tre mellom 30 "og 36" høy.

•  Fyll en planting container med en blanding av halv kommersielle plantejord og halvtorvmose. En stor håndfull kompost eller godt råtnet gjødsel vil få Meyer sitron treet til en god start. Beholderen bør være ca 2 'i diameter, og må ha et dreneringshull i bunnen.

•  Plant Meyer sitron treet i potting blanding med kronen ca 1 "over toppen av jorda. Kronen er det punktet hvor stammen av treet blir med rotsystemet.

•  Plasser Meyer sitron treet i et kjølig miljø. Treet vil gjøre best med dagtemperaturer på rundt 65 grader F og nighttime temperaturer på 55 til 60 grader F.

•  Hold jorden bare knapt fuktig og vann det noen få dager. For å unngå for mye vanning, vente til de øverste 2 "av jorda føles litt tørr å ta på.

•  Kontroller at Meyer sitron treet får åtte til 12 timer sollys hver dag. Om nødvendig, supplere sollys med vokse lysene. Selv om bladene vil vokse med begrenset lys, vil treet produsere noen blomster eller frukt.

•  Gjødsle Meyer sitron treet hver måned i løpet av våren og sommeren, men ikke gjødsle mellom september og april. Bruke en gjødsel formulert for blomstrende potteplanter i henhold til instruksjonene, men spe den til halv styrke.

•  Beskjær Meyer sitron treet med hagesakser som nødvendig for å opprettholde ønsket størrelse og form. Fjern eventuelle skadde eller døde greiner, noen svake og spinkle greiner og greiner som vokser på tvers av andre grener. Trimme noen lange greiner som gir en ubalansert utseende og klipper tuppene for å opprettholde ønsket størrelse. Ellers Meyer sitrontrær krever ingen beskjæring.