Hovudside

Hvordan Clean Glass Floor Tile

by Walther

Et glassaktig gulvfliser er en som vil absorbere mer enn 0,5 prosent, men mindre enn 3 prosent vann etter vekt. Den eneste flis som vil absorbere mindre vann er ugjennomtrengelig flis, som vil absorbere mindre enn 0,5 prosent vann etter vekt. Mange brikker som normalt vil absorbere mer vann er forseglet for å gjøre dem mye mer motstandsdyktige mot vann. Det store problemet med vannopptak og flis er frysing og tining av utendørs flis som kan få den til å sprekke, eller ved hjelp av en brikke som absorberer vann for dusj. Rengjøring er ikke så forskjellig mellom de ulike typer fliser, bortsett fra det faktum at du ikke skal suge eller la vannet sitter på en fargeprøve som ikke er ugjennomtrengelig for vann.

Bruksanvisning


•  Tørk opp søl rett etter de skjer. Hvis utslippet er noe som kylling som kan etterlate en bakterier, bruke et flislagt gulv renere som vil drepe bakterier, tørke den opp med en fille.

•  Sweep gulvet med en myk-stritter kost minst en gang om dagen. Skitt og rusk vil lage riper i gulvet som det blir tråkket på eller noe blir plassert på toppen av det. Gulvet vil forbli renere, ripefri og vare lenger hvis det er feid hver dag.

•  Damp-mopp en gang i uken. Bruk en mopp som kan rung seg å være bare fuktig. Alt du trenger er en bøtte med varmt vann for å vaske gulvet. Du bør ikke bruke kjemiske rengjøringsmidler med mindre det er absolutt nødvendig. Pass på at du ikke la vanndammer overalt på gulvet.

•  Tett flis en gang i året. Bruk en flis sealer en gang i året for å holde vann fra absorberende inn i det hele tatt. Besegleren vil slites av, så en årlig behandling er nødvendig. Det kan ved plasseres på gulvet med en mopp eller filler.