Hovudside

Virkningene av Ineffektiv Varmesystemer

by Walther

Virkningene av Ineffektiv Varmesystemer

US Department of Housing og Urban Development anbefaler sterkt å erstatte ineffektive varmesystemer i et forsøk på å spare penger og naturressurser. HUD baserer sin anbefaling på sin forståelse av de mange negative effektene av en ineffektiv varmesystem. Enten elektrisk, gass eller olje, kan en ineffektiv varmesystem ta en alvorlig bitt ut av lommeboken og jordens naturressurser.

Kaldere Hus


Den mest åpenbare resultat av en ineffektiv varmesystem er en kaldere huset. Ineffektivitet som følge av skitne filtre eller fordamperen spoler, samt hindringer i luftbehandlere eller ovn kanalene begrense luftstrømmen inn og ut av ovn systemer. Som mindre luft kommer inn i systemet for å bli varmet og mindre luft forlater systemet for å varme ditt hjem, kan temperaturen i hjemmet slippe jevnt som varmen ikke er i stand til å kompensere for utetemperatur. Lignende problemer hindrer varmestrømmen i radiatorsystemer også.

Høyere Utilities Bill


Som de fleste varmeanlegg er koblet til en elektrisk termostatsystem, hvis huset er kaldere, vil ovnen fortsette å kjøre. I situasjoner hvor en ineffektiv oppvarmingssystem ikke er i stand til å tilstrekkelig pumpe varme inn i et hjem, forblir termostat temperatur lesing lavere, noe som betyr at systemet vil fortsette å operere i et forsøk på å øke temperaturen. Jo lenger et varmesystem opererer i et forsøk på å varme et hus, vil jo høyere strømregning være.

Farlig røyk


I noen varmesystemer, spesielt tvunget luft systemer, working en ovn kan generere giftige gasser som kan pumpes hele huset med varm luft. Den vanligste årsaken til giftige gasser som blir pumpet inn i et varmesystem er hindringer i kanalsystemet nær ovnen selv. Hvis de ikke er ordentlig rengjort, kan disse komponentene i kanalsystemet bygge opp støv og annet materiale som kan falle tilbake inn i ovnen. Når brent, noen støv dannes helseskadelige gasser.

Overforbruk av ressurser


Om varmesystemet er gass eller elektrisk, sannsynligvis avhengig av det på noen form for ikke-fornybare energiressurs. Som antydet, har en tendens til et ineffektivt system til å kjøre lenger i sin innsats for å varme et hus. I løpende lengre, krever systemet mer energi for å operere. Hvis en elektrisk varmesystem, betyr dette en høyere strømregning og, avhengig av områdets elektrisk produsent, overs bruk av drivstoff som naturgass, kull eller olje.