Hovudside

Hvordan legge til sensorer til en KPI Security System

by Walther

Hvordan legge til sensorer til en KPI Security System

KPI Security Systems har et rykte for å levere sine North Carolina og South Carolina kunder med gode sikkerhetssystemer og en godt trent gruppe ansatte. De tilbyr en rekke dekning planer basert på dine sikkerhetsbehov, men det kan koste mer enn du ønsker å betale på månedlig basis. Tross alt, ville det være å foretrekke å kjøpe helhetlig plan som består av vindu og dør bevegelsessensorer installert på både eksteriør og interiøret i ditt hjem eller bedrift, men det kan ikke være i budsjettet. Ett tiltak ville være å kjøpe en grunnleggende plan som dekker de viktigste innganger til huset, og deretter legge til dine egne trådløse sensorer til den eksisterende KPI alarm sikkerhetssystem. Installasjonen kan være en rask og enkel prosess som ikke trenger å koste mye penger.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor mange trådløse bevegelsesdetektorer og dør / vindu sensorer du ønsker å installere sammen dine utendørs og innendørs utkant. Det er best å ha hvert vindu og inngang dekket for å maksimere din beskyttelse. Trådløse sensorer kan monteres med skruer, magneter eller klissete lim.

•  Kjøp den nødvendige trådløse bevegelsesdetektorer og dør / vindu sensorer fra et sikkerhetsmessig og spion butikk. Faktisk kjøpe et kit som har dem hvis mulig. Også kjøpe en trådløs mottaker for å koble til kablet alarmsystem kontrollpaneler, som vil gi både kablede og trådløse muligheter til det eksisterende rammeverket.

•  Monter den trådløse mottakeren ved siden av det kommersielle alarmsystem kontrollpanel. Instruksjonene som fulgte med den trådløse mottakeren vil forklare hvordan du kobler den til kontrollpanelet.

•  Import den trådløse senderen ID for hver trådløse bevegelsesdetektor og dør / vindu sensor til den trådløse mottakeren før du installerer dem rundt i huset. På denne tiden mottakeren skal fungerer som den skal, og kan gi deg batteriet og ytelsen status for hver trådløs sensor.

•  Mount hver trådløse sensor og bevegelsesdetektor, deretter dokumentere posisjonen til hver enhet og navngi dem etter kontroll pad og mottaker. Dette vil hjelpe deg å vite den nøyaktige plasseringen av hver enhet i tilfelle en batterinivået er lavt eller hvis bevegelsen ble oppdaget på et bestemt sted.

•  Gjennomføre en testkjøring på hver trådløse system for å sikre at mottakeren er i stand til å kombinere de kablede og trådløse sikkerhetssystemer, som fungerer som en komplett alarm sikkerhetssystem.