Hovudside

Hvordan overvåke politi, brann og ambulanse Emergency Services

by Walther

Politi, brann og nødanrop kan overvåkes ved hjelp av en politi scanner. De fleste av de nyere skannere er kompakt og kan benyttes med batterier. Overvåking nødanrop lar deg høre hva som skjer i din kommune, og noen omkringliggende områdene. Politi skannere overvåke frekvenser som er tildelt til hver og beredskap, i tillegg til offentlige kontorer og transitt selskaper.

Bruksanvisning


•  Kjøp en politi scanner som har minst 10 kanaler. Det er mange produsenter av politiradioer og ulike modeller. Kjøp en digital programmerbar base eller håndholdt politi scanner.

•  Besøk RadioReference.com å finne dagens krise frekvenser for staten og fylket. Se etter byens politi, sheriff, statlige patrulje eller politi, og byen og fylket brannvesenet og ambulansetjenesten. Skriv ned frekvensene med et navn for hver tjeneste.

•  Bruk "Manual" -knappen for å stoppe skanneren fra skanning. Bruk pil opp og ned-tasten eller trykke på den manuelle nøkkelen til å endre til kanalnummeret der du vil skrive inn den første frekvens. Bruk talltastaturet på politiet skanneren for å angi frekvensen for første beredskap. Trykk "E" for å lagre frekvensen. Fortsett dette trinnet for å legge inn hver frekvens.

•  Trykk på "Scan" -knappen for å skanne kanalene. Når en sending kommer over eteren, vil skanneren stoppe på den frekvensen slik at du kan høre samtalen.

Tips og advarsler


  • De fleste nyere politi skannere kan også forhåndsprogrammeres med lokale frekvenser ved forhandleren der du kjøper radioen.
  • Selv om hver produsent har ulike funksjoner på skanneren, manuell, skanning, skriv og nummertastatur fungerer på samme måte.