Hovudside

Inground basseng Ideer

by Walther

Med fremskritt innen teknologi, er det hundrevis av forskjellige design valg når det gjelder å bygge og installere din i bakken svømmebassenget. Mens det er tre grunnleggende materialer som brukes for de innvendige vegger og gulvet i et basseng - betong, plast liner, eller glassfiber - din smak og ønsker vil diktere den generelle form og funksjon av bassenget.

Free-Form Pools


En av de mest populære typer bassenger som bygges i dag er det fri form basseng. Free-form bassenger kan tilpasses inn i noen form eller størrelse du ønsker. Fordi det er ingen forhåndsinnstilt form eller mønster, er disse bassengene bygget av betong fordi det er det eneste materialet som vil tillate sann fleksibilitet i design. Mange bassenger med fri form har fasiliteter som fosser, naturstein bygget inn i veggene, og innebygde viker som gir bassenget en åpen og fri flyt utseende. Ideen er å bygge et basseng som naturlig glir inn i landskapet rundt. For eksempel kan du gi de innvendige vegger og bunnen av bassenget en mørkere nyanse av fargen så å fremstå som om du var bading i en våren-matet dam.

Tradisjonelle Pools


De fleste i bakken bassenger er bygget i henhold til en bestemt form og design. De vanligste former inkluderer de klassiske rektangel, oval, nyre og L former. Innenfor disse formene, det er design funksjoner og fasiliteter tilgjengelig for å gjøre bassenget fra forskjellig fra andre i nabolaget ditt. Slike funksjoner inkluderer buede kanter, vinklede hjørner og halvsirkel ender. Ett populært tilbud er ekstra brede oppføring trinn. Disse tillater enkel tilgang inn og ut av bassenget og gi et område hvor du kan omgås uten å bli helt våt. Brede trinn også er perfekt for små barn som ønsker å spille uten å måtte gå inn i dypere vann. En annen populær funksjon er et svømme-out, som i utgangspunktet er en innebygd benk noen meter under vannkanten der du kan sitte midje dypt i vannet mens du leser en bok eller nyte en kald drikke med familie og venner. Mens formen på bassenget kan betraktes som standard, den ekstra innebygde funksjoner gi tradisjonelle bassenget et tilpasset utseende.

Spill og Lap Pools


Et spill basseng er et klassisk eksempel på skjema møte funksjon. Et spill basseng og tradisjonelle rektangulære basseng er svært like, bortsett fra i total dybde. En tradisjonell bassenget vil stige alt fra 6 meter til 8 meter for å tillate for dykking. Et spill bassenget vil gå noe dypere enn 4 meter til 5 meter for hele lengden av bassenget. Begge er lik over bakken bassenger, men er bygget i grunnen. Formålet med spillet bassenget er å spille spill. En volleyball nett kan bli tredd over midten av bassenget, sette opp en perfekt selv domstol. En basketballkurv kan legges for å gjøre bassenget et vann basketballbane. Med et spill basseng, kan du maksimere bruken av bassenget fordi alle, både korte og høye, kan svømme hvor som helst i bassenget. Et annet populært valg for funksjon er et svømmebasseng. En runde bassenget er formet mye som et spill basseng, men er vanligvis lengre og ikke så bredt. Disse bassengene er utviklet spesielt for svømming runder.