Hovudside

Hvordan lage en Neighborhood Nyhetsbrev

by Walther

Et nyhetsbrev er bra for de fleste typer nabolag: de med huseiere foreninger som stadig har nyheter eller endrede vedtekter eller de med en flere hus som trenger å ha informasjon spres raskt i løpet av kort tid. Neighborhood nyhetsbrev kan hjelpe naboer bli kjent med hverandre bedre, underholde og spre generell informasjon. Hvis en person er å skape nyhetsbrevet, kan det ta flere dager eller uker å fullt komplett og levere nyhetsbrevet, men jo flere folk å hjelpe ut, jo kortere tid tar det å få nyhetsbrev til huseiere. Mest alle som har noen form for datamaskin savvy-ness kan lage en enkel nabolag nyhetsbrev.

Bruksanvisning


Planlegging Nyhetsbrev


•  Planlegg det grunnleggende. Det er lurt å gi nyhetsbrevet et navn, bestemmer hvor ofte det skal formidles og hvordan det vil bli levert (sendt eller skrevet ut og levert til postkasser), hvor mange nyhetsbrev vil bli sendt ut til naboer, hvilket program eller programmer du vil bruke til å lage nyhetsbrev og bestemme hvem som skal ha ansvaret for skriftlig eller sammenstilling av informasjon i nyhetsbrevet, designe nyhetsbrevet, skriver nyhetsbrevet og levere nyhetsbrevet. Opprette en e-postadresse og bestemme et telefonnummer og / eller fysiske adresse naboer kan kontakte i forhold til nyhetsbrevet.

•  Bestem hva som vil gå i nyhetsbrevet. Lag en liste over hva de nyhetsbrev må ha i det og noen andre funksjoner du ønsker å inkludere; diskutere mulige emner på en huseiere foreningen møter med andre individer eller bare be dine naboer. Elementer som skal inkluderes i nyhetsbrevet kan inneholde by- / fylkes lovendringer, nabolag vedtekt / covenants endringer, en kalender for nabolaget eller lokale samlinger / møter, kontaktinformasjon for beboerne å sende inn informasjon for fremtidige nyhetsbrev, nabolag nyheter som fødsler og nye naboer og andre funksjoner som oppskrifter, steder av interesse, konkurranser (dvs. verftet i måneden, beste ferie dekorasjoner) og bilder.

•  Bestem format. Du og de andre beslutningstakere må bestemme papirstørrelse, antall sider du vil nyhetsbrev for å være, om det vil være i farger eller svart-hvitt, om det vil ha bilder eller rett og slett ord og hva tidslinje det vil dekke.

•  Samle informasjon. Den første nabolag nyhetsbrev kan rett og slett bli fylt med det meste generell informasjon om hvor fremtidige elementer kan gå og hvordan innbyggerne kan sende informative elementer. Du kan samle informasjon for de første og fremtidige problemer ved å snakke med dine naboer eller lokale myndigheter, å lese informasjon på nettet eller i offisielle dokumenter eller å ha naboer sender inn informasjon via e-post, telefon, post eller ved personlig fremmøte.

•  Etablere oppsettet. Hvis du bare har én side eller flere sider, vil du ønsker å finne ut hvor den informasjonen du samler vil bli plassert på siden (e). Plassere mer viktige nyheter på toppen av papiret eller på forsiden av nyhetsbrevet, mens mindre viktig informasjon vil bli plassert nederst på siden eller i nærheten av baksiden av nyhetsbrevet, som mange enkeltpersoner ikke kan lese hele nyhetsbrevet eller kanskje ønsker å finne ut hva de trenger å lese først, hvis de bare har en viss tid til å lese den.

Opprette Nyhetsbrev


•  Lag en mal. Ved hjelp uansett publisering eller tekstbehandling programvare du velger å bruke for å lage nyhetsbrev, kan du bruke en standard nyhetsbrev mal eller lage dine egne. Plasser nyhetsbrev navn, kontaktinformasjon og andre data eller grafikk du har tenkt å ha i hvert nyhetsbrev; også opprette plassholdere for delene du har tenkt å ha i hver utgave. Lag en farge og design ordningen og ensartede brev størrelser og skrifttyper også. Endre malen i fremtiden hvis du må, så lenge du resave det som mal. Hver gang du har en ny sak, å ha en mal klar til å gå vil spare deg for mye tid.

•  Begynn å fylle opp nyhetsbrevet. Etter at du har åpnet eller opprettet malen, begynner å skrive eller lime inn informasjonen du har samlet tidligere i filen; legge til overskrifter, grafikk, bilder, informasjonsbokser og andre data som trengs. Du kan også finne det lettere etter den første utgaven å bare plassere informasjon i nyhetsbrevet filen som du mottar den, i stedet for å fylle opp nyhetsbrev plass på en gang. Du må kanskje endre skriftstørrelsen eller brev eller lage hopp til andre sider for å få all informasjon til å passe.

•  Gå gjennom nyhetsbrevet. Når du tror du er ferdig med nyhetsbrevet, la den være alene i noen timer eller en dag, hvis du har tid, og komme tilbake til det å lese over det i tilfelle du har noen feil eller la noe ut. Har en nabo eller andre interessenter lese over det før du leverer det ut, også.

Å få reise ut


•  Forbered dokumentet som skal leveres. Hvis du deler ut eksemplarer til nabolaget beboerne, skrive ut kopiene på datamaskinen eller har en lokal kopi butikk gjøre kopiene, avhengig av hvor stor og komplisert nyhetsbrevet er og hvor mange kopier du trenger. Hvis du er e-post den ut, gjør at dokumentet er en PDF, RTF-fil eller i et annet format som de fleste lesere vil være i stand til å lese nyhetsbrevet.

•  Lever nyhetsbrev til naboene. Sende dokumentet, hånd levere eller sende ut nyhetsbrev til dine naboer. Hvis du er hånd levere nyhetsbrev, kan det være lurt å kjøre eller sykle rundt i nabolaget for å levere nyhetsbrev eller har flere innbyggere ta noen eksemplarer ved å gå fra hus til hus for å levere, avhengig av hvor stor nabolaget ditt er.

•  Snakk med naboer som du leverer nyhetsbrev for å få sine meninger på nyhetsbrev og samle informasjon og ideer til fremtidige utgaver; de også kan tilby sin hjelp.

Tips og advarsler


  • Naboer eller lokale bedrifter også være lurt å plassere enkle annonser i nyhetsbrevet for å samle inn penger til utskrift kostnader eller nabolaget hendelser eller behov.
  • Barn er også en god leveringsmåte-gi dem et par nyhetsbrev for å levere på sine sykler eller når de går til sine venner hjem.
  • Når fysisk levere nyhetsbrev, må du personlig levere din nabo et eksemplar eller la en på utsiden av postkassen eller dør, for ikke å bryte noen mail manipulering eller adgang forbudt lover. Pass også på at du ikke leverer dem for tidlig på morgenen eller for sent på kvelden.