Hovudside

Hvordan kan et Mekanisk brannalarm arbeid?

by Walther

Hvordan kan et Mekanisk brannalarm arbeid?

Mekaniske brannalarm gi en pålitelig metode for å oppdage brann og holde et hjem innbyggere trygge. Disse typer brannalarmer avvike noe fra en tradisjonell røykvarsler og opererer uavhengig av disse detektorene og andre komponenter som er integrert i et hjem brannvarslingssystem. Både røykvarslere og mekaniske brannalarmer bør brukes i hjemmet når det er mulig.

Fast Temperatur


En type av mekanisk brannalarm opererer basert på deteksjon av en forhåndsinnstilt fast temperatur. Temperaturen er vanligvis et sted rundt 135 grader Fahrenheit, selv om det kan avvike noe fra en produsent til en annen. Den faste temperatur mekanisk brannalarm fungerer ved å svare på varmen i hjemmet. Materialene i alarm som reagerer på varme er utformet for å slå fra et fast stoff til en flytende tilstand når temperaturen når et visst nivå. Dette i sin tur utløser alarm.

Valuta Rise


En annen type av mekanisk brannalarmer er en som svarer til den hastighet med hvilken temperaturen i hjemmet stiger. Denne type alarm generelt reagerer på endringer av omtrent 12 til 15 grader Fahrenheit over spenn på omkring ett minutt. En av de positive av denne type detektor er at den vil høres av selv om man starter ved en lav temperatur, så lenge som temperaturen i huset stiger raskere enn den ville var en brann ikke er tilstede.

Dual Detektorer


Begge typer detektorer har fordeler i forhold til den andre. Det er imidlertid mulig å kjøpe mekaniske brannalarmer som har både den faste temperaturen og hastigheten-of-rise alarmsystem bygget inn i dem. Disse typer alarmer er satt opp på separate kretser, slik at de kan arbeide uavhengig av hverandre, noe som gjør det mulig for en for å tjene som en potensiell feilsikker for den andre. Du kan fortelle om din detektor inneholder begge typer alarmer fordi det har "FX / ROR" skrevet et sted på utsiden av alarmen.

Installasjon


Installasjon av mekaniske brannalarmer er ganske enkel. Disse skiller seg lite fra røykvarslere på den måten at de er installert. De kan også monteres på forskjellige steder i hele hjemmet for å ivareta sikkerheten for innbyggerne. Installasjon innebærer å fjerne alarm fra monteringsbraketten og installere braketten inn ønsket vegg eller tak med par treskruer. Detektoren er så installert ved å plassere den i braketten og skru den med urviseren til den klikker på plass.