Hovudside

Naturlige måter å bli kvitt Basement Crickets

by Walther

Naturlige måter å bli kvitt Basement Crickets

Hvis blir lullet i søvn av en beroligende bris og lydsignaler av en ensom cricket utenfor vinduet ditt høres ut som himmelen, prøv å huske at søte lyden etter en cricket horde av bibelske proporsjoner gjør din søvn tid i helvete. Du kan bruke et plantevernmiddel, men hvorfor utsette ditt hjem og familie til gift og feller? I stedet, ta en helhetlig tilnærming til problemet, og du vil nok en gang finner ut at enslig cricket under soveromsvinduet en innbydende lyd.

Vakuum eller duct tape Crickets


Ved hjelp av en støvsuger med HEPA-filter for å kvitte kjelleren av sirisser er en fin måte å eliminere problemet - spesielt hvis du bruker spalte vedlegg til suge ut bugs og egg fra vanskelig å nå områder. Vekselvis, sette ut lim feller i hjørnene og langs veggene også kan gjøre jobben. Enten kjøpe lim feller eller lage din egen ved å pakke duct tape - klebrig side ut - rundt et stykke papp. Du må få opp nært og personlig med sirisser bruker mest metoder for utryddelse, så hvis du ikke kan stå tanken på å se Jiminy og hans nærmeste venner og slektninger i varierende stadier av død, kan du prøve å låne en katt å jakte ned og sluke bugs.

Lag en Natural Cricket Trap


Fyll en glasskrukke eller tallerken med melasse - lage flere av disse søte cricket feller, faktisk - og sette dem ned i kjelleren. Noen oppskrifter foreslår å blande litt vann inn i melasse. Prøv begge, men sørg for at du helle nok melasse i fellene! Målet med dette skadedyrbekjempelse metoden er å drukne dyrene etter at de hopper ned i glasset, så ikke vær gjerrig. Hvis du ikke har noen melasse på hånden, bør du vurdere å ofre noe av din øl i navnet til taushet. Politiet beholderne regelmessig, eller sirisser vil ikke være de eneste kjeller skadedyr du ender opp å bekymre seg.

Lys opp kjelleren


Du vil legge til et par dollar til din strømregning, men du kan være i stand til å takle din cricket invasjon ved å holde sterke lysene tent i kjelleren dag og natt. Sirisser tiltrekkes til belysning og vil fly i retning av lys. Utenfor lys tiltrekke sirisser, men når de har invadert hjemmet ditt, må du bringe løsningen inne. Når lysene har trukket gresshopper ut av skjul, kan du drepe inntrengerne med et fly swatter eller våpen. FYI: Amber LED-lys er mindre effektive enn andre typer lyspærer på markedet.

Kalle en entreprenør, ikke en Exterminator


Hvis det er ingen måte for sirisser å komme inn i huset ditt, vil de bli tvunget til å sette opp housekeeping andre steder. Har en entreprenør sjekke kjelleren for utette rør, sprekker og fundament skader som kan felle fuktighet attraktivt for visse arter av cricket. Tilstrekkelig ventilasjon hjelper veke fuktighet, også. Turnere periferien av ditt hjem eksteriør mens du er i gang. Selv naturlig rusk og brensel stabler ved siden av ditt hjem kan starte "flytte-in" prosess. Crickets ofte komme inn i huset gjennom en vedlagt garasje, så sørg for at din garasje-dørpakningen er stramt nok til å holde ut insekter.