Hovudside

Hvordan bruke husholdningsartikler å vokse Stor Potteplanter

by Walther

Hvordan bruke husholdningsartikler å vokse Stor Potteplanter

Potteplanter live opp ethvert rom i huset. De gir en frodig følelse av grøntområder til rommet, skape oksygen og skjenke din plass med en sterk følelse av å bringe naturen inn. Omsorg for potteplanter innebærer det grunnleggende vanning dem i henhold til deres behov og gi dem de riktige mengder lys. Men det er andre ting du kan gjøre for å sikre dine potteplanter nå sitt fulle potensial.

Bruksanvisning


•  Skjær en veke av filt som er like lang som høyden på plantens potten. Plasser den på bunnen av potten før du legger anlegget til potten. Træ den gjennom en av dreneringshull slik at en del av den berører skål. Dette fungerer som en kanal for å lede vann fra skål til røttene av planten.

•  Plasser en luftfukter i rommet hvor plantene vokser, spesielt hvis du har potteplanter som bregner, som krever en fin fuktig atmosfære.

•  Plasser en vifte i rommet der potteplanter vokse til å sikre luften sirkulerer så mye som mulig.

•  Fyll en metall eller kobber brett med små, dekorative steiner. Plassere potteplanter oppå steinene og helle vann på brettet. Dette gir plantene med en fuktig atmosfære, gunstig for deres vekst og helse.

•  Samle knust eggeskall i en glasskrukke. Legg nok vann til å dekke eggeskall. Hell denne blandingen over jorda av potteplanter som en umiddelbar gjødsel ukentlig.

•  Bland en gryte med kaldt svart kaffe med fire potter av kaldt vann. Legg den utvannet kaffe til plantene dine annenhver uke for å fungere som en billig gjødsel.