Hovudside

Hus planter som blomstrer i små potter

by Walther

Hus planter som blomstrer i små potter

Potteplanter dekorere et hjem og resirkulere luften. Grønne, bladrike potteplanter er lett å vokse, men blomstrende potteplanter er ikke mye mer vanskelig og belønne en forsiktig eier med lyse farger, uansett årstid. Når du setter blomstring potteplanter i små potter, plassere dem på sporadisk tabeller, vinduskarmene og benkeplater. Bland blomst farger i små skjerm mellomrom.

African Fioler


Dette fløyel-blader plante trives i små potter og blomstrer i henhold til en bordlampe eller med indirekte sollys. Tilgjengelig i et bredt utvalg av bloom farger, blad detaljer og blomsterformer, bruk av en bunn vanning "fiolett potten" gjør holde jorda i optimal moistness lett. Allment tilgjengelig på hagesentre og blomsterbutikker, mer uvanlige varianter kan kjøpes fra lokale fiolette klubber eller botaniske organisasjoner.

Blomstrende Cactus


Noen kaktus varianter vokse i små grunne potter fylt med kaktus jord og rikelig med drenering. De viser fargerike blomster under tidlig våren. En liten pott av pinnsvinet kaktus lysner en vinduskarm med røde blomster, og nålepute kaktus viser rosa og gule aksenter i blomstringstiden. Publikum en liten pott med stikkende pære og nyte kombinasjonen av nåler med satiny, gule blomster.

Miniatyr Roses


Miniatyr roser har dype grønne blader og tett budded blomstrer som passer inn i små potter for innendørs skjerm. Et godt valg for en innendørs blomsterkasse eller delikat touch av farge i et leserom, miniatyr roser kommer i en rekke farger og opphold kompakt med trimming.

Amaryllis


Amaryllis pærer kan plantes i små potter i en potting kompost mix eller spesiell pære potting jord. Når plantet, blomster skyte opp innen sju til ti uker, og kan rebloom hvis riktig beskjæres.