Hovudside

Hvordan fargekode skapet ditt

by Walther

Hvordan fargekode skapet ditt

Hvis ikke riktig vedlikeholdt, kan garderober ligne en skjemmende virvar av sjanser og ender. Det er mange måter å organisere skapet for å hindre den fra å gå i frø. Noen mennesker liker å skille områder for fritid, business og formelle slitasje, for eksempel. Fargekoden er et annet populært valg for partisjone klær og gjenopprette skapet tilbake til sitt tidligere selv.

Bruksanvisning


•  Kast bort noen klær du sjelden bruker. De fleste av oss har mange drakter bare samle støv i skapet. Mange veldedighet butikker eller resirkuleringssentre ville være takknemlig for å motta disse elementene, og det er et stort skritt mot å gjøre skapet ditt ryddig.

•  Separer klærne i skapet ditt. Sette bunner som bukser, leggings og jeans i ett haug og topper som T-skjorter, gensere og skjorter til en annen. For å gjøre dette, ta alle klærne ut av skapet eller bare stokke kleshengere rundt til du har skilt topper fra bunner.

•  Organiser bottoms av letthet av farge. Den vanligste måten å sortere farger er fra lys til mørk. Start med hvite, deretter gå videre til mørkere stammer som gul, grønn og blå. Noen farger kan ikke synes å være mørkere eller lysere enn en annen. Bare bestemme et system i dette tilfellet, og hold deg til den. For eksempel, hvis du sliter med å fortelle om grønn eller blå er lettere, gjør blå den første som B kommer først i alfabetet.

•  Sorter elementer med flere farger ved å fokusere på den dominerende fargen i posten, da dette er den fargen som vises mest slående når slitt. For sjekket klær, bruke alfabetet system i trinn 2.

•  Bestill individuelle elementer når du har satt dem i rekkefølge av farge. Din garderobe bør nå har mini-deler av skjorter, T-skjorter, gensere, bukser, jeans og leggings, med hver del fargekodet. Dette vil holde deg fra rasler rundt på jakt etter bukser blant flere forskjellige sorte elementer.