Hovudside

Brunalger Spots i en Pool

by Walther

Brunalger Spots i en Pool

En ren svømmebasseng er avgjørende for å holde svømmere trygge i løpet av sommeren, som oppbygging av alger, bakterier og rusk kan skape helsefarer i vannet. Brune alger flekker i et svømmebasseng er et vanlig tegn på et basseng med problemer, enten de stammer fra sjeldne rengjøring eller mangelen på et filtreringssystem. Rengjøring alger ut av et svømmebasseng er viktig for å sikre at vannet er trygt og sunt.

Bruksanvisning


•  Sjekk bassenget filtersystem. Et tett filter eller et filter ikke kjøre konsekvent kan tillate alger til å bygge opp i et svømmebasseng. Sørge for at filtersystemet slås på, slik at vannet sirkulerer og føres gjennom filteret.

•  Tom eller rense vannlåsen av filteret. En oppsamling av rusk som blader og døde insekter gir et sted for alger og bakterier å vokse og beiter på. Denne oppsamlingen kan stoppe filtersystemet fra rengjøring av bassenget ordentlig.

•  Kjør en pool støvsuger en gang i uken for å suge brunalger flekker av bunnen og sidene av svømmebassenget. Basseng støvsugere bidra til å holde vannet og interiør av bassenget ren.

•  Legg til et klor sjokk til bassenget for å bidra til å rense vann og drepe alle eksisterende alger. Følg alle retninger på sjokk å legge riktig mengde til bassenget. Forskjellige størrelser bassenger trenger ulike mengder klor.

•  Lag en ukentlig rengjøring tidsplan for svømmebassenget for å behandle eventuelle eksisterende brunalger flekker og holde dem fra å vende tilbake. Støvsug basseng en gang i uken og legge klor eller sjokk som trengs for å holde vannet rent.