Hovudside

Slik installerer en Honeywell RTH230B

by Walther

Slik installerer en Honeywell RTH230B

Installere en Honeywell RTH230B programmerbar termostat er en måte å spare penger på strømregningen. Honeywell RTH230B lar deg programmere temperaturen til forskjellige innstillinger for å passe din livsstil. En av ulempene med Honeywell RTH230B er at det ikke er kompatibel med varmepumper. Honeywell RTH230B har en jumper wire til å kontrollere viftemodus velgeren. Hvis systemet er et treleder eller fire wire system, vil den røde genseren forbli. Systemer med noen annen ledning kombinasjon krever fjerning av jumper wire.

Bruksanvisning


•  Slå av varmesystemet bryter i hjemmet ditt elektriske panelboksen. Ta av dekselet på eksisterende termostat. De fleste deksler vil løsne, mens andre kan gli opp og av. Fjern skruene som fester bunnen av termostat til veggen med en Phillips-skrutrekker.

•  Legg et lite stykke maskeringstape på hver ledning på baksiden av termostaten, og markere tape på hver ledning med bokstaven ledningen kobles til på termostaten. Hver ledning terminal har et tilsvarende brev. Koble fra varmesystemet ledninger fra baksiden av termostaten. Noen termostater bruker terminaler skruer som du løsner for å fjerne ledningene. Andre typer termostater bruker en hurtigkobling system. Trekk ledningene rett ut av kontaktene på Hurtigkoplingen termostater. Vikle trådene rundt en blyant for å hindre dem fra å falle inn i vegghulrom.

•  Ta tak i toppen og bunnen av frontplaten på Honeywell RTH230B og trekk den av termostat. Løsne skruen som fester termostaten til bunnplaten med en Phillips-skrutrekker. Skruen er under skjermen. Skruen ikke helt komme ut av termostaten. Heve bunnen av termostaten for å få tilgang til basisplaten.

•  Plasser termostat og bunnplate over hullet i veggen og merk bunnplaten monteringshullene på veggen med en blyant. Bor hull til plastikkfestene på monteringshullet merkene. Sett plastikkfestene inn i veggen. Træ blyant med ledninger gjennom sentrum av bunnplaten, og sikre bunnplaten til veggen med festeskruene.

•  Koble ledningene til terminalene med de tilsvarende bokstaver på baksiden av termostaten. Hvis du har en to wire eller fem ledning installasjon, fjerne røde jumper wire som er mellom Rh og Rc terminalene på termostaten. Å koble ledningene, løsne klemmeskruene med en flat skrutrekker og bøy enden av ledninger rundt halsen av klemmeskruene. Trekk til skruene for å feste ledningene. Fjern maskeringstapen etiketter fra ledningene.

•  Trekk termostaten ned og stram skruen for å feste termostaten på bunnplaten. Trekk ut batteridekselet på toppen av termostaten. Sett inn to AA-batterier, og sett batteridekselet. Slå på strømbryteren for å drive varmesystemet. Programmere termostaten i henhold til produsentens instruksjoner. Smekk legget over termostaten.

Tips og advarsler


  • Alltid slå av strømmen til varmesystemet før du gjør noen reparasjoner.