Kan Potte Tulipaner bli plantet i bakken?


Kan Potte Tulipaner bli plantet i bakken?

Potte tulipaner legge lyse farger innendørs på senvinteren og tidlig vår. Tulipaner vokse fra en staude pære inne i potten, men de sjelden lever for å blomstre igjen i en container. Transplantere pærene utenfor gir dem rom og sollys tulipaner kreve å vokse som flerårige blomster. Selv om tulipaner forbli sovende i store deler av året, blomstene brast i blomst for en kort tid hver vår når plantet utendørs.

Pot Kultur


Tulipaner krever omsorg etter at de slutter blomstringen så pærene lagre de næringsstoffene som trengs for neste års vekst. Potte tulipaner kan ikke blomstre for et år eller to etter transplantasjonen, særlig hvis pærene ikke fylle bensin. Plassere potten på et sted som mottar seks til åtte timer med direkte sollys gir lyset behov for anlegget. Klipp av de gamle blomsterstengler når blomstene visne å forhindre frø formasjon, noe som svekker pære. Hold jorden fuktig og gjødsle ukentlig med et kvart styrke anvendelsen av en løselig gjødsel.

Planting Tid


Bladverket er fortsatt grønn i omtrent seks uker etter at blomstene visne. Transplantasjonen skjer så snart løvverk gule og dør tilbake naturlig, noe som indikerer pærene har angitt sommer dvalen. Vinter-tvang tulipaner kan dø tilbake mens bakken utenfor er fortsatt frosset, noe som gjør det vanskelig eller umulig å transplantasjon. Hvis umiddelbar transplantere er ikke mulig, grave og lagre pærene i en nettpose. Henge posen på et kjølig, mørkt område inntil jorda tiner nok til å plante om våren. Pærene kan forbli i lagring til tidlig høst planting, men de er mindre sannsynlighet for å overleve så lenge ut av jorda.

Transplanterer Method


Tulipaner vokser i områder som får full sol om våren. En seng med godt drenert jord som ikke er utsatt for stående vann fra regn eller snøsmelting er å foretrekke. Forbedre mindre enn optimal jord med kompost før planting for å bedre kvaliteten og drenering på stedet. Pærene går i jorden med den spisse siden opp. Plante dem slik at bunnen av tulipanløk sitter omtrent 3 til 8 inches under jordoverflaten, eller i en avstand tre ganger pæren største bredde. Tulipaner ikke krever bred avstand og kan sitte så nær som 4-6 inches fra hverandre.

Etter Care


Tulipanene er sovende ved planting så krever svært lite omsorg den første sommeren. Mulch over sengen i høst å gi noen vinter beskyttelse til pærene. Tulipaner begynne å sende ut røtter i høst, så det er nødvendig å gi nok vann for å hindre sengen tørker helt i ukene fram til den første frosten. Tulipaner sende opp løvverk tidlig på våren, men transplanterte potte tulipaner kan ikke blomstre første våren etter transplantasjonen. Påføre en pære gjødsel som de begynner å blad gir ut næringsstoffer nødvendig for pærene å gjenopprette seg selv.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler