Hovudside

Hvordan få den rette dørlåser for hjemmet ditt

by Walther

Hjem sikkerhet er avgjørende, det starter med dørlåser for ditt hjem når beskytte den. For å få de riktige dørlåser variere for ulike huseiere. Avhengig av nabolaget ditt, eller til og med huset inntekt. Det avhenger også av dørene som du har. Enten du trenger skyve dørlåser, patio dørlåser, eller de viktigste foran døren låses. Alle er i stand til innbrudd i deres hjem. Bare fordi du bor i et hyggelig nabolag, eller ikke har mye penger, betyr ikke ditt hjem kan ikke bli brutt inn. Noen ganger kan det skje fra folk du faktisk kjenner også. Du kan aldri være for forsiktig med selskapet som du holder. Faktisk, mange av ranene har en tendens til å gjøre skje fra noen de i det minste vite litt. På den måten ranerne kan ha en forståelse av sikkerhet. Så det er best å holde hjemmet ditt trygt og sikret for å unngå hendelser.

Bruksanvisning


•  Tenk å få deadbolt låser for inngangsdøren din. Bare se på statlig gård forsikring hjemmeside. Ifølge statistikk i California, de fleste innbruddstyver skje når døren er rett og slett låst opp, eller gjennom en ulåst vindu. Den neste største man er tvunget oppføring av støt, som er 27%. Deadbolt låser er vanskelig å bryte gjennom med makt, og de fleste vil ikke gå gjennom problemer. Jeg vil anbefale å få en lås som er laget av stål. Du kan ikke skjære gjennom stål og det holder kraft. Gjøre forskning på slåen du får, fordi noen er useriøs og røvere kan fortsatt bryte inn i dem hvis de er dyktige nok.

•  Tenk å få et fingeravtrykk lås. Bedre ennå, er et fingeravtrykk deadbolt lås en fin måte å gå. Disse kan være ganske kostbar. De Biometriske Deadbolt Låser er vel å være top of the line. Låsene kan ikke bli plukket, de er generert av et fingeravtrykk teknikk. Gjeldende sats går for et sted rundt 200 dolllars, eller mer. Denne låsen er mer high-tech og trolig for de som har alvorlige problemer med ran, eller dyre ting i sine hjem som de ønsker å beholde.

•  Få patio skyvedør låser. Noen ganger dører kan være den enkleste mål for ranere. Siden låser er ikke så high-tech, og de er ganske lett å bryte seg inn. Du kan se på å få sikkerhet barer. Noen av dem kan tåle 1000 pounds av virkningen. Det er noe som heter en charley bar lås, dette er ganske nyttig. Saken om dører, det er glass. Hvis noen ønsker å bryte inn i ditt hjem ille nok, og de bryr seg ikke om å lage støy så kan det være et problem. Det er nok best å ringe en låsesmed og kanskje har dem installerer du noe for uteplassen skyvedør. De kan ta bedre anbefalinger også.

•  Shop amazon eller ebay for de beste prisene. Pokker, det sannsynligvis ikke ville være en dårlig idé å gå til hjem depot, og snakke med noen spesifikt om hva dørlåser kan være bra for ditt hjem. Det betyr ikke at du må kjøpe dem der. Sjekk ebay eller amazon for de samme låser og du kan sannsynligvis få dem for en bedre pris. Jeg prøver å gjøre det meste mine shopping på nettet, siden det er billigere. Hvis du leter etter de beste prisene, så kan du sannsynligvis finne dem på ebay eller amazon.