Hovudside

Slik installerer en DSC Alexor Wireless Alarm System

by Walther

Slik installerer en DSC Alexor Wireless Alarm System

Boligalarm har blitt en standard hus funksjon og en nødvendighet i de fleste områder. De kommer som en inkludert funksjon med de fleste nye hus, og eiere av hus bygget uten dem holde sikkerhetsselskapene som installerer dem scurrying for å møte etterspørselen. Den største ulempen for disse systemene er installert etter at byggingen er ferdig, er bore- og tukling med den eksisterende strukturen. Heldigvis gjør Alexor et trådløst alarmsystem som eliminerer behovet for å kjøre ledninger og bore hull i dør og vindusrammer. DSC Alexor Wireless Alarm System er en mye enklere å installere og har alle nødvendige alarmfunksjon.

Bruksanvisning


•  Gå gjennom monteringsanvisningene og samle de nødvendige installasjonsverktøy. Finn veggen du ønsker å montere Alexor trådløst system viktigste styringsenhet på, og være sikker på at veggen har en standard stikkontakt. Bruk drill og litt til pre-bore de fire monteringshullene etter merking deres steder.

•  Fjern tilbake plast frontdekselet på sentralenheten. Route strømforsyningen og telefonlinje gjennom ledningen kanal og inn i styringen terminalblokk, der det skulle være etiketter som indikerer hvor hver går. Med dekselet fortsatt er fjernet, finner monteringshullene på apparatet. Bruk de fire skruene som følger med enheten for å sikre den sentrale kontrollenheten til veggen.

•  Koble batteriet til DSC Alexor enheten ved å skyve kontakten inn sin beholder. Se diagrammet hvis det er nødvendig for å koble til batteriet, og sørge for at batteriet er fullt tilkoblet. Fest den fremre plastdeksel ved å sette det inn i den ytre kanten av bakplaten og knipser den tilbake på plass fra bunnen.

•  Sett strømpluggen inn sitt utløp, slår opp enheten. Hente tastaturet. Snu det for å få tilgang til batterirommet nederst til venstre på tastaturet. Installer de fire AA-batterier i riktig posisjon. Smekk dekselet tilbake på batterirommet. Slå enheten over og trykke ned og hold * og en knapper for tre sekunder. DSC Alexor skjermen lyser opp slik at du kan melde den inn i systemet.

•  Vent å se meldingen "WFKP Påmelding Vellykket", som forteller deg at påmelding har blitt oppnådd. Finn en vegg i et praktisk område og plassere i bunnen av tastaturet på veggen. Forsikre om at gummi er rett og markere hullene gjennom tastaturet base hvor du vil skru tastaturet til veggen. Bruk skruene til å feste basen til veggen.

•  Monter tastaturet DSC Alexor på basen. Systemet tastaturet skal utstede en "klar for tilkobling" melding. Følg monterings retninger og følge kommandoene for å melde de trådløse komponentene i systemet til hovedkontrollenheten via tastaturet.

Tips og advarsler


  • Alexor gjør også en enhet drevet av en AC transformator i stedet for batterier.
  • Sørg for å melde alle tre komponenter som inngår i systemet.