Hovudside

Forskjellen mellom horisontal og vertikal Mount brannspjeld

by Walther

Når du installerer en oppvarming, ventilasjon og air condition-systemet (HVAC), kunne legge en brannspjeld være forskjellen mellom liv og død. Brannspjeld er en del av en HVAC brannseparasjonssystem og forebygge branner innenfor et husets rør arbeid i å spre seg inn i huset. Horizontally- og vertikalt monterte brannspjeld dekke systemets åpninger gjennom et hjem. Enten de er vertikal eller horisontal, må brannspjeld plasseres inn i en stålhylse før de blir montert.

Duct Arbeid


Kanalene er knyttet til en vertikalt montert brannspjeld løpe horisontalt, mens horisontalt monterte brannspjeld koble kanaler som går vertikalt. Formålet med duct arbeid er å gi oppvarmet eller kjølig luft i hele hjemmet. Brannspjeld hindre enhver form for ild fra å komme inn i eller ut av kanalsystemet. Duct arbeid kobles til begge sider av brannspjeld stålhylse. Dette gjør at brannspjeld å bryte fri fra kanal i tilfelle kanal faller under en brann.

Steder


Plassering av horizontally- eller vertikalt montert brannspjeld går hånd i hånd med plasseringen av deres brann separasjons åpninger. En horisontalt montert brannspjeld er installert i brann separasjons åpninger på gulvet. Vertikalt monterte brannspjeld er vanligvis plassert i brann separasjons åpninger på partisjoner og vegger.

Statisk vurderte Vs. Dynamic-Rated


Statisk karakter brannspjeld er vanligvis en del av vertikalt montert brannspjeld. Denne type brann demper avhengig tyngdekraften til å droppe demper skiver når det oppstår en brann. Statisk karakter brannspjeld er vanligvis en del av HVAC-systemer som automatisk stengt ned når branner oppstår. Horisontalt monterte brannspjeld er nesten alltid dynamiske-karakter enheter. En dynamisk-karakter brannspjeld benytter fjærer å stenge spjeldet skiver.

Låsing Ramper


Horisontalt monterte brannspjeld har låse ramper for å lukke enhetens bladene. Låse ramper må være plassert på oversiden av apparatet for at bladene til å åpne og lukke effektivt. Låse ramper er vanligvis laget av stål. Vertikalt monterte brannspjeld har ikke låse ramper siden de er avhengige av tyngdekraften for å lukke bladene for dem.

Størrelser


Ifølge Nailor Industries, minimums- og maksimumsstørrelser, vertikalt og horisontalt monterte brannspjeld forskjellig. Vertikalt monterte brannspjeld må være minst 4 inches bred og 3 inches lang mens en horisontalt montert brannspjeld må være 4 inches bred med 4 inches lang. , Vertikalt eller horisontalt monterte brannspjeld kan ikke overstige 5 meter bred med 4-1 / 2 meter lang. Standardstørrelsene for brannspjeld er fastsatt av Underwriters Laboratories (UL), et amerikansk produkt sikkerhet sertifisering organisasjon.