Hovudside

Bissell Steam Cleaner Vil ikke Suck Up Vann

by Walther

Bissell Steam Cleaner Vil ikke Suck Up Vann

Bissell damp renere bruker varmt vann og rengjøringsmiddel til dype rense tepper og andre overflater. Brukere fylle vann og formel tanker med varmt vann og bissell kjede renere som blander sammen og avsatt på teppet av en utløser på enheten håndtaket. Brukeren deretter skyver og trekker teppet renere over våt flate, suge opp vaskemiddelet og skitt. Men hvis Hoover damp renere ikke trekke opp vannet, kan noen feilsøkingstrinn bidra til å identifisere og løse problemet.

Bruksanvisning


•  Løft opp fronten på Bissell maskin og sikre munnstykket kroker er foret opp med sporene på maskinens sokkel. Hvis munnstykket ikke er riktig plassert, fjerne munnstykket og feste det på basen og deretter skyve munnstykket på plass.

•  Kontroller at lokket på vanntanken er helt lukket. Rotere håndtaket frem og tilbake for å kontrollere at det er klikket på plass. Når tanken er plassert fast på maskinen, drei håndtaket i en oppreist stilling.

•  Tøm tanken om den er full med skittent vann, noe som vil begrense eller hindre ytterligere suctioning. Slå av damp renere, rotere tanken håndtere fremover og trekk tanken ut. Vri håndtaket til å løfte av lokket, tømme tanken, og lukk lokket. Rotere lokket tilbake og re-sete på maskinen.

•  Ta tanken og åpne lokket. Lofilteret ligger øverst til venstre side av lokket. Fjern lofilteret, skyll med vann, og sett i lokket. Returnere lokket til tanken og flytte inn i maskinen.

•  Kontakt Bissell hvis problemet vedvarer.