Hovudside

Stemplet Betong: Fordeler og Ulemper

by Walther

Stemplet Betong: Fordeler og Ulemper

Stempling betong er en type asfaltering metode som landscapers bruke for terrasser, gangveier og andre hardscape funksjoner. Det krever helle betong i en tildelt plass og deretter stempling ned et design eller mønster før de konkrete kurer. I forhold til andre typer rydder materialer, som stein pavers og murstein, har stemplet betong sine fordeler og ulemper.

Kloring og Misfarging


Stemplet betongoverflater er utsatt for riper og misfarging. Disse blemishes kan oppstå på grunn av daglig slitasje, slik som å slippe en tung metallverktøy på betong eller å ha våte hauger av løv bygge opp og flekker på betong. Ifølge Paver søk, kan du beskytte mot disse problemene ved å bruke en akryl fugemasse umiddelbart fuglekongens installasjonen av stemplet betong. I tillegg bør du sørge for å unngå å bruke metall spader for å måke snø av din stemplet betong og har snøploger utnytte beskyttende gummi nedre kant for å hindre riper. Sistnevnte er spesielt relevant for knuste betong innkjørsler.

Mønstre


Ved hjelp av stemplet betong er noen enkel måte oppnå komplekse og intrikate mønstre i din asfaltert mellomrom uten å måtte bekymre seg om å måle, klippe og ordne steiner eller murstein. Du trenger bare å presse ned din mold eller mugg i den våte betongen, som du kan finne hjemme forsyne butikker eller gjøre deg fra tre eller metall. Stemplet betong gjør det mulig å gjenskape utseendet av mer tradisjonelle og kostbare materialer, som murstein, kalkstein eller Bluestone utleggere, med mye mindre anstrengelse. I tillegg er det lettere å gjøre mer eksentriske design som de som involverer spiraler og andre sirkulære funksjoner, som du ikke trenger å bekymre deg om å passe sammen steiner.

Maleri


Landscapers ofte blande pigmenter i betong før strømme og stempling. Dette tillater dem å fjerne seg unna formen de grunnleggende, kjedelig grå sement mange mennesker er kjent med, og for å skape mer naturlige og estetisk tiltalende toner. Du kan også kjøpe spesialiserte konkrete maling fra hardware og hjem forsyne butikkene, som du kan bruke til å male enkeltpersoner deler og komponenter i dine stemplet motiv forskjellige farger.

Sprengning


Ifølge Greenspire Landscaping, vil nesten alle betongflater uunngåelig sprekke, inkludert knuste betong seg. Dette kan skje for en rekke grunner, slik som frysing og tining av fuktighet i betongen, til betongens tendens til å krympe overtid eller tunge vekter faller på dem. Sprekker kan alvorlig forstyrre mønstre og design i din stemplet betong, og det er ingen optimal måte å bøte på dem. Anvende konkrete patcher vil trolig resultere i ikke-samsvarende seksjoner eller arr, som kan være skjemmende. Alternativt, når du bruker murstein eller pavers, selv om noen blir forstyrret eller sprukket, kan du enkelt erstatte dem.