Hovudside

The Flowers av den brasilianske Pepper Tree

by Walther

The Flowers av den brasilianske Pepper Tree

Brasilianske pepper treet (Brasiliansk peppertre) trives innenfor US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 til 12, hvor det er mye dyrket for sin eviggrønne blader og prangende, rødoransje bær klynger. Bærene er merket med blomster, som er svært delikat og ikke spesielt prangende. Men de er et middel for nøyaktig identifisering av treet, som ligner andre trær i vekst vane og form.

Blooming Sesong


Blomstringen sesongen av brasilianske pepper trær er nært knyttet til det lokale klimaet. Trærne blomstrer sporadisk året rundt i tropiske og subtropiske områder med en merkbar topp i blomst produksjon skjer i høst og vinter. En annen blomstrende sesong noen ganger oppstår på våren, selv om det er langt mindre sprek. I mer tempererte områder som kyst California, er blomstringen sesongen begrenset til vår- og sommermånedene.

Blomst Beskrivelse


Brasiliansk pepper trær produsere mannlige og kvinnelige blomster, selv om de er identiske i utseende. Blomster panicles dukke opp fra undersiden av bladene, økende til mellom 2 og 5 inches i lengde ved forfall. Panicles er dekket i små, kremhvite blomster, hver med en diameter på bare 0,2 mm og en omtrent stjernelignende form. I midten av hver blomst er to rader med fem pollenbærere, som er hvit i fargen, men med gyllengul, plate-lignende strukturer på spissen. I likhet med løvverk, blomstene avgir en ubehagelig, vagt terpentin-lignende duft når håndteres.

Pollinering og frukt Development


Pollinering skjer gjennom blomstringen sesongen, når bier og andre vanlige pollinatorer mob blomster panicles. Vellykket øves brasilianske pepper tre blomster vil begynne å svelle på basen og kronbladene vil visne og falle av. Den fremvoksende frukt er lys grønn i fargen i begynnelsen, senere modning til en slående korall-rød farge. Som frøet inni modnes, blir frukten papery og hul med den mørkebrune frø 0,3 mm bred, suspendert i sentrum.

Potensielle farer og bekymringer


Brasilianske pepper tre blomster utgjøre en helsefare for mange mennesker fordi de er svært allergifremkall. Mottakelige personer utsatt til treet når det er i blomst kan utvikle en kløe hud utslett, hevelse i ansiktet og øyelokkene, pustevansker og andre allergisymptomer. Bærene er også mildt giftig for mennesker og kan forårsake magesyke og oppkast ved svelging, i tillegg til de allergisymptomer. Treet bør dyrkes vekk fra områder som besøkes av folk med allergier, og blomsten og bær kullet skal bli blåst opp å holde det borte fra nysgjerrige barn og kjæledyr. I tillegg er tre ansett som en invasiv luke på mange områder, så blomster og bær klynger bør beskjæres av og kastes for å holde den fra selv såing.