Hovudside

En Fugleredet Fern Med brune blader

by Walther

Den birdâ € ™ s reir bregne er en saktevoksende, urteaktige staude som vokser fra sporer. En oppreist plante, kan det birdâ € ™ s reir bregne nå modne høyder på ca 4 meter med en tilsvarende spredning. Den produserer stemless, lyse grønne blader med naturlig brune under som produserer sporer for sin reproduksjon. Den birdâ € ™ s reir bregne er relativt motstandsdyktig mot sykdom, men det er utsatt for sporadisk smitte og bruning.

Natural Browning


Den birdâ € ™ s reir bregne er en tropisk plante som krever loamy, sure jord med pH-verdier mellom 5,0 og 5,5. Det er ikke tolerante for tørke og krever en kontinuerlig fuktig, men ikke mettet, miljø jord i fuktig klima som varierer mellom 70 og 90 grader Fahrenheit. I disse ideelle forhold, produserer birdâ € ™ s reir bregne mange mørke sporer på undersiden av bladene som den bruker til å produsere flere blader. Dette bruning er sentralisert ned midt årer og bør ikke forveksles som skrantende eller bruning løvverk.

Tips Burn


En kombinasjon av tørke og overflødig næringsstoffer kan føre til at birdâ € ™ s reir bregne å utvikle tips brenne, der bladverket utvikler brune, nekrotiske områder rundt tips og marginer. Å korrigere tilstanden, lekke jord av alle næringsstoffer og ta en jordprøve for å lese mediumâ € ™ s surhetsgraden. Mate bregne å bringe soilâ € ™ s pH-nivået tilbake til mellom 5,0 og 5,5. Vanne jorden regelmessig for å opprettholde et fuktig, men ikke mettet, jordmiljøet. Ta en jordprøve før hver planlagte befruktning for å unngå overgjødsling og resulterer tips brenne.

Bakteriell Blight


Bakteriell sykdom på planter er en sporebåren sykdom som er mest aggressive under fuktige, fuktige forhold. Siden birdâ € ™ s reir bregne vokser best i samme forhold, er det viktig å ta regelmessige tiltak for å forhindre bakterie Blight infeksjoner. Smittsomme sporer utvikle seg på defoliation som ligger rundt treet og transporteres med vind og regn. Infeksjonen fører til at birdâ € ™ s reir Ferna € ™ s løvverk å utvikle små, vann-gjennomvåt flekker som utvikler seg til større, rødbrune lesjoner som henfaller vevet. Bakterielle Blight sporer krever tilstedeværelse av vann for å infisere bladverket. Alltid vanne birdâ € ™ s reir bregne på jord nivå i arbeidet med å holde bladene tørre. Unngå misting og fuktighet skuffer, og alltid holde birdâ € ™ s reir Ferna € ™ s planting området fri for rusk og defoliation.

Blad Nematode


Løvverk nematoder er ødeleggende organismer som lever av anbud vevet som ligger rundt birdâ € ™ s reir Ferna € ™ s basen. De ørsmå organismer er nesten umulig å se med det blotte øye; Men symptomene på de nematode feedings er ganske klare. Nematodene lever av det indre vev av de nederste bladene og avslutter bare å finne nye interiør områder å mate. Fôring fører til at Ferna € ™ s løvverk å utvikle brun til svart råtnende lesjoner rundt bunnen av anlegget. Fjerne nematode infestations er ganske vanskelig fordi skadedyr kan ta ly i bregne samt dets jord, potting container materialer og sprekker. Det er alltid best å forkaste befengt birdâ € ™ s reir bregne, dets emballasje og jord for å hindre ytterligere angrep.