Hovudside

Naturlige måter å drepe muggsoppsporer i Hjem

by Walther

Tilstedeværelsen av mugg - og sporene som benyttes for å gjengi - kan føre til en rekke alvorlige medisinske tilstander. En mold problem bør tas opp umiddelbart og aggressivt for å forhindre potensielle helseproblemer. De fleste mold mordere inneholder kjemikalier som også kan være farlig for menneskers og dyrs helse, men det er naturlige måter å drepe muggsoppsporer i hjemmet.

Hvordan mold gjengir


Når en mold koloni er etablert, reproduserer formen gjennom utgivelsen av mikroskopiske sporer. Disse sporene flyter gjennom luften; i boliger og andre bygninger, de er spredt via varme- og kjølesystemer. Sporene fester seg på overflater i områder som bidrar til muggvekst. De fleste former trives i varme, fuktige områder, så det er mest vanlig å finne mugg kolonier i et hjem bad eller kjøkken. Mold kan også kolon tak- og vegg områder som har blitt fuktig gjennom utette rør eller tak.

Bli kvitt Mold


Å eliminere muggsporer i hjemmet, er det viktig at modne muggsoppkolonier bli ødelagt. Ordinære husholdning desinfiserende vaskemidler vil ødelegge de fleste typer mold. Hvis en helt naturlig renseløsning er hva du trenger, eller hvis du er bekymret for gjentakelse, en løsning av 2 ts av tea tree olje i to kopper vann gnidd inn i området vil drepe mold og holde den fra å komme tilbake. Destillert hvit eddik, en annen naturlig desinfeksjonsmiddel, kan også anvendes. Eddik, i motsetning til den noe kaustisk te tree olje, kan anvendes full styrke når det er nødvendig. Lukten av eddik er ganske sterk, men det vil spre seg raskt i et godt ventilert område.