Hovudside

Hvordan velge Indoor Air purifiers for allergier

by Walther

Allergikere vet hvor viktig ren luft er. I et hjem som er fylt med allergener, er en luftrenser noen ganger nødvendig å begrense mengden av eksponering og lette allergi angrep. Men å velge en luftrenser er ikke alltid en enkel oppgave. Mange luftrensere er på markedet og valgene er overveldende. Velg en luftrenser ved å vurdere dine behov og budsjett og ved å sjekke vurderinger før du foretar et kjøp.

Bruksanvisning


•  Bestem om du vil ha en bærbar, hel-hus eller rom-modell luftrensere. Bærbare luftrensere tendens til å være mer utsatt for støy på grunn av deres fan, men hvis de ikke har en vifte, er de ikke like effektive. Men bærbare purifiers er billigere og mer praktisk. Hele huset modeller er det beste med tvungen luft oppvarming, mens single-rom renseanlegg kan fokusere på bare ett område der de virkelig trengs. Single-rom modeller også fungerer best i boliger uten tvungen luft.

•  Sett en prisklasse for hvor mye du vil bruke, og forskning de tilgjengelige i prisklasse alternativer. Tenk hvor lett de purifiers er å installere og ren, garanti pakker, hvis de er støyende, og hvis de har en lukt. Sørg for at de modellene som du ser på plukke opp betydelige mengder svevestøv - dette er hva irriterer de fleste allergier.

•  Begrens dine valg ved å forske på de endelige valgene. Se på både forbrukere og profesjonelle vurderinger og undersøke hvordan de renseanlegg har stått opp til tester. Vurdere "Clean Air Delivery Rate" (CADR) - en evaluering av system for luftrensere. En score over 350 er utmerket, mens man under 100 er under pari. Sluttføre din beslutning etter å se på alle kriteriene.