Hovudside

Når er det trygt å plante tomater i Ohio?

by Walther

Når er det trygt å plante tomater i Ohio?

Tomater er en av de mest populære planter for hjemmet hager --- og når vokst skikkelig, kan en enkelt tomatplante produsere opp til 10 pounds av frukt. Tomater kan dyrkes i Ohio utendørs i sommermånedene.

Ved å plante


Ohio gartnere bør plante tomater etter faren for frost er over. Datoen for den siste frost er avhengig av hvor du bor; for USDA hardførhet sone 5, er den siste frost vanligvis i midten til slutten av mai, mens den siste frost i sone 6 oppstår vanligvis tidligere, i løpet av den siste uken i april eller første ukene av mai.

Starter Tomater fra Seed


Hvis du planlegger å starte tomater fra frø, kan du plante frøene i potter eller frø skuffer i mars eller tidlig i april. Transplantere frøplantene utenfor etter faren for frost er over.

Advarsel


Tomater er spesielt følsomme for temperatur, og kan miste sine blomster hvis temperaturen faller under 55 grader om kvelden. Blossom dråpe kan hindre anlegget i å produsere frukt. Hvis det er en uventet nedgang i temperaturen etter at du plante tomater utenfor, beskytte de unge spirene med en flytende rad dekke.