Hovudside

Hvordan endre en pære i en Drop Lys

by Walther

Hvordan endre en pære i en Drop Lys

En dråpe lys tilbyr praktisk A / C belysning gjennom en ledning lampe, som monterer en standard lyspære. Ledningen kan være uttrekkbar inn et hjul, eller det kan bruke en statisk ledningen. Pæren er innkapslet i et bur for å beskytte mot direkte virkninger som kan bryte pære. Men disse knoller er fremdeles utsatt for støt som ofte bryte filament, for derved å brenne ut lyspæren. Å erstatte pære, må du åpne buret for å få tilgang pære.

Bruksanvisning


•  Trekk ut dråpe lys for å beskytte mot elektrisk skade. Hvis lyset har blitt brukt nylig, vente til pæren har kjølt seg ned før du fjerner.

•  Åpne buret som beskytter pære, i henhold til slipp lette instruksjoner. Dråpen lys kan bruke en hengslet bur som låsene på siden, på motsatt side av hengslene. Opplåsing er en enkel oppgave unclipping låsen.

Alternativt kan låsemekanismen består av et trådbur med to utstikkerne på hver side, som penetrerer hull i reflektoren. For å åpne disse, må man presse trådbur å skyve to av metall haker ut av hullene i den ene siden av reflektoren. Når ulåste, vil buret trekke seg ut av den andre siden og komme seg helt av.

•  Skru lyspæren mot klokken for å fjerne.

•  Skru ny pære inn i sokkelen ved hjelp av en rotasjon med urviseren.

•  Lukk og lås bur døren, følger samme prosedyre som tidligere var ansatt.