Hovudside

Hvordan polere rustfritt stål Riper

by Walther

En ripe på en beholder av rustfritt stål apparatet, for eksempel et kaffekannen, vil skille seg ut på grunn av måten teksturen av stål reflekterer lys. Å redusere synligheten av scratch, polere ripe på apparatet med en lett slipende pad. Et par andre forsyninger kjøpt fra en jernvarehandel må brukes i tillegg.

Bruksanvisning


•  Sikt et sterkt lys fra en lommelykt på rustfritt stål apparatet. Legg merke til den retningen som "korn" av stålet går - teksturen må følges når polering stålet slik at det ikke lenger lage riper i ovnen. Sett lommelykt unna.

•  Plasser slipesvamp mot en ende av scratch. Flytt puten over scratch, etter retning av "korn". Gjenta denne prosedyren to ganger før du kontrollerer det rustfritt stål for å se om den grunnen er diffust. Gjenta prosedyren hvis scratch er fortsatt tydelig.

•  Blåse av det området hvor bunnen var med et utbrudd av trykkluft. Dypp en kant av en myk klut i poleringspasta. Påfør stål polering lim til området der den grunnen var. Polere pastaen med kanten av en myk klut, igjen etter retning av "korn". Fortsett polering til lim er blitt smittet.