Hovudside

Slik reparerer Møbeltapetsering Sømmer

by Walther

Slik reparerer Møbeltapetsering Sømmer

Reparere en åpen møbel søm med møbeltrekk tråd og en spesiell nål kalles en møbeltrekk nål. En møbeltrekk nål er en tungvekter, buet nål som lar deg sy fra utsiden av sømmen. Både nåler og tråden selges i stoff butikker. Du kan også finne nålene i pakker med hjem reparasjon nåler i begrepene delen av en rabatt butikken.

Bruksanvisning


•  Skjær et verft på tråden og træ møbeltrekk nål. Knute endene av tråden sammen.

•  Nå inne i åpen søm og bringe nålen ut gjennom belegget på innsiden av puten. Bringe det ut i det press på folden på den ene siden av åpningen 1/4 tommers fra slutten.

•  Stikk nålen inn i folden på motsatt side av den åpne søm. Hvis det er henhold i sømmen, kjøre nålen gjennom snor også. Som du sy, holde tråden vinkelrett på sømmen ved alltid å sette inn nål direkte over fra stedet der du tok den ut.

•  Ta nålen tilbake ut gjennom bretten i falsen på den samme side av åpningen. Fortsett å sy på denne måten til du kommer til enden av åpningen. Trekk tråden stramt.

•  Sy sømmen igjen i motsatt retning hvis stingene er for stor. Størrelsen av nålen vil bestemme størrelsen av maskene. Prøv å ta med nål ut halvveis mellom det første settet med masker. Fortsette inntil stingene 1/4 tommers fra hverandre. Trekk tråden stram og knuten det.