Hovudside

Hjem bøte for å fjerne vann flekker fra dusj dører

by Walther

Hjem bøte for å fjerne vann flekker fra dusj dører

Vann flekker på dusjdører kan fjernes med enkle, hjemmelagde løsninger laget av felles husholdning ingredienser, som for eksempel hvit eddik og natron. Disse løsningene kan også være nyttig for å fjerne flekker fra krom inventar, vinduer og speil.

Eddik og natron


Bland 1/2 kopp eddik med 1/2 kopp natron og 1/2 gallon vann. Lagre i en større beholder og overføring til en sprayflaske for daglig bruk. Natron kan erstattes med 2 ts av boraks. For mindre grupper, riste 1 ts. boraks, 2 ss. eddik og 2 kopper varmt vann i en sprayflaske.

Rengjøringsmetoder


Spray eddik og natron løsning på dusjkabinetter. Bruk en myk, ren bomull eller mikrofiberklut til å tørke overflater eller - for glassdører - en sammenkrøllet avispapir. For stripefrie resultater, ren når glasset er ikke varm eller utsettes for solen.

Flere bruksområder


Eddik og natron - eller eddik og boraks - løsningen kan brukes som en universalrengjøringsmiddel for en rask tørk ned av nesten enhver husstand overflate. Men aldri bruke noen produkter som inneholder eddik med blekemiddel, kjemisk toalett koke rengjøringsmidler eller kjemiske avløp rengjøringsmidler, som skadelige gasser kan dannes.