Hovudside

DIY Shoe Storage

by Walther

Hver sko samlingen er annerledes. Noen samlinger er store, andre bare ha noen få par. Selv de skoene selv varierer i størrelse og form, fra høye, kne høye støvletter til vanlig størrelse joggesko til liten flip flops. En "one size fits all" tilnærming til sko lagring gjør lite fornuftig i denne sammenhengen, så designe og lage din egen sko lagringsløsning fungerer godt.

Analysere din Collection


Finn alle skoene du har og organisere dem etter type, og hvis det er nok av dem, etter farge. Ta en titt på sko som du har og lage en liste over de skoene du har. Hvis du har sko som du ikke lenger kan bære, er det på tide å selge dem, donere dem eller kaste dem ut.

Bestemme dine lagringsbehov


Nå som du har noen ide om hva sko du allerede har, bestemme hva slags plass du trenger å lagre dem og hvor mye av skapet eller boareal du vil og kan bruke til sko lagring. Vurder dine sko kjøpevaner. Hvis du kjøper et par i uken, er du nødt til å forlate rommet for at det i planen. Ser på listen du opprettet, bestemme hvilke funksjoner som er viktigst for deg for din sko lagring. Tilgjengelighet, synlighet, lagringskapasitet og bruk av plass er de viktigste spørsmålene. Mengden av tilgjengelighet, sko kapasitet og synlighet bør bestemmes av din sko samlingen og dine sko iført vaner. Plassbruken hensyn bør bestemmes av størrelsen du skapet.

Lage din Shoe Storage Solution


En cubby systemet bruker høy synlighet og høy tilgjengelighet. Kjøp cubbies som kan stables for nye tillegg til samlingen din eller lage din egen med kryssfiner. Cubbies ikke gir høy kapasitet, skjønt. Ved hjelp av tydelige binger og spesialiserte sko bokser, spesielt de med skuffer, kan møte utfordringen med en stor skokolleksjon. Hvis du ikke lagrer dine sko i skapet, kan plastbøtter være et stygt - få skoesker som matcher ditt innredning. En måte å gjøre dette på er å holde boksene at skoene kom inn og dekke dem med et stoff. Legger ved et bilde til forsiden av hver boks av skoene inne slik at du kan fortelle hvilke par er i boksen å måtte åpne den opp. Butikk sko fra andre årstider, eller at sjelden slitasje under sengen.