Hovudside

Blomster som får for mye vann

by Walther

Blomster som får for mye vann

Flere faste oppgaver er forbundet med økende en blomsterhage. Du må ta vare på blomstene ved å gi næring gjennom gjødsel, sol og vann. Og det er bare begynnelsen på å heve de sunn blomster du kan. Vanning blomster er trolig den mest rutine oppgave du vil ha når heve blomster, men hvis du ikke nærmer det med litt kunnskap du kan gjøre mer skade enn godt. Ifølge Hage Zone nettside, flere blomster dø fra over vanning enn ved vanning. Sørg for at du kjenner konsekvensene av for mye vann på dine blomster.

Gule blader


En av de første tegn på for mye vann på en blomstrende plante er gulfarging av plantens blader. Dette skjer som regel på de laveste bladene av planten første. Når blomstens røtter er å slikke en overflod av vann, de nederste bladene er de første til å innse det. Dette overskuddet hydrering vil føre til gulning og vil til slutt føre til at bladene til å skrumpe, blir brune og tørke opp. På dette punktet er det mulig hele anlegget har bukket under for hva som utgjør drukning.

Droppet Blooms


Hvis de nederste bladene er å snu gul deretter holde et øye med de blomstrer selv. Ofte når en plante har fått for mye vann vil det også begynne Shedding blomstrer. Hvis begge disse forholdene eksisterer er det viktig å redusere mengden av vann å komme til jord i blomsterhagen eller plantene kunne dø.

Root Rot


Blomst røtter liker å være i fuktig, næringsfylte, godt drenert jord. Når overwatering fører til mettede røtter som sitter i vann over lengre tid kan det føre til en tilstand som kalles rot råtne. Rot råtne er en soppinfeksjon som kommer inn gjennom de små mater røtter og begynner å spre seg i hele anlegget i løpet av en uke til 10 dager. Dette resulterer vanligvis i plante død. Soppen kan være til stede i visse jordarter, men dets evne til å vokse og føre til problemer er avhengig av meget fuktige og kalde forhold i jordsmonnet. Vanning av blomster setter for mye scenen for rot råtne.

Hengende


Når en blomstrende plante har vært utsatt for for mye vann i en lengre periode, vil hele anlegget begynner å henge ned. Dette er et tegn på at anlegget er svak og overeksponert. Ofte anlegget vil ikke være i stand til å komme seg, men nyplanting i en tørketrommel jord kan tillate det å gjenopplive.

Hvor mye er nok?


Når du vanner plantene dine, uavhengig av hva slags planter de er, forblir målet det samme. Du ønsker å fukte rotsystemet. Så, vanning beløp avhenger av blomsten selv, vær- eller klimaforhold og jordtype. Generelt, er tommelfingerregelen for vanning utenfor blomster en tomme per uke, ifølge Hage Zone hjemmeside. Men du må ta hensyn til noe regn som har falt den siste tiden, temperaturer utenfor og den type jord. Varme temperaturer og rask drenering jord som sandjord kan kreve mer enn vanlig mengder vann.