Hovudside

Hvordan Refinish en hvit Corian Sink

by Walther

Hvordan Refinish en hvit Corian Sink

Corian er navnet merkevare for en solid overflate materiale produsert av DuPont. Det er ekstremt holdbare og vil tåle mye misbruk. Over tid, betyr Corian pleier å mistet sin glans og vil kreve polering. Polering vil også fjerne eventuelle riper som ødelegger overflaten av Corian. Corian vask kan trenge mer vanlig polering enn tellere på grunn av det faktum at de tåler mer misbruk. DuPont anbefaler ulike teknikker for ulike Corian ferdig. Synker er bare produsert i en satin / matt finish og så skal håndteres i henhold til disse instruksjonene.

Bruksanvisning


•  Fyll vasken med like deler blekemiddel og vann og la den sitte i 15 minutter. Dette vil desinfisere vasken og fjern eventuelle flekker fra vasken overflate. Skyll grundig med rent vann. Tørk vasken med et håndkle.

•  Fukt et stykke 180-sandpapir. Sand vasken i en sirkulær bevegelse for å fjerne synlige riper. Jobbe med dype riper ved å slipe langs scratch, deretter går tilbake over bunnen i en 90-graders vinkel. Gjenta denne prosessen til scratch er borte. Fortsett å slipe hele vasken for å opprettholde en jevn finish. Tørk av slipestøv med en fuktig håndkle.

•  Bytt til finere, 220-sandpapir. Sand vasken i en lignende bevegelse, sliping alle deler for å regne ut noen linjer igjen av den grovere-sandpapir. Tørk av slipestøv med en fuktig håndkle.

•  Fortsett å bytte til finere og finere sandpapir til ønsket glans er nådd.

•  Bruk en skrubb svamp og Softscrub væske for å vaske innsiden av vasken. Rengjøre hele vasken. Denne prosessen vil buff vasken, slik at det ser helt nytt.

Tips og advarsler


  • For regelmessig stell og vedlikehold, rense Corian vask med en ammoniakkbasert rengjøringsmiddel eller like deler blekemiddel og vann. Hold sterke kjemikalier som neglelakkfjerner eller ovnsrens unna din Corian overflaten. Bruk Softscrub og en skrubb svamp for mer vanskelige flekker.