Hovudside

Fakta om morbær blader

by Walther

Morbær trær (Morus spp.) Er raskt voksende, bær-produserende trær. Den røde morbær (Morus rubra) er innfødt til Nord-Amerika og er litt rare. Den hvite morbær (Morus alba) er innfødt til Kina og er best kjent for å være den viktigste kilden til mat for den dyrebare silkeormen. Begge trærne har karakteristiske blader.

Rød og hvit morbær blader


Begge typer morbær trær er uvanlig fordi bladene har forskjellig form. Bladene kan være tungt flikete, formet som en vott med en liten lapp eller uten noen lapper i det hele tatt. I virkeligheten er det ikke uvanlig for en enkelt gren for å holde alle tre blad former. Selv om en rød eller hvit morbær treet inneholder vanligvis blader av alle tre former, treets krone har flere blader uten lapper, mens nye skudd har flikete blader. Generelt, jo yngre treet, etterlater mer flikete den har. I høst, både røde og hvite morbær treet blader blir gule. Bladene på hvert tre forskjellig på andre måter, men.

Red Mulberry Leaves


Red morbær blader gjennomsnitt 4 til 10 inches i lengde. Bladene er en kjedelig, mørk grønn og har en ru overflate. Under, er de dekket med fine hairs.The marginer har små, skarpe furer. Venene er tynne, mange og åpenbare. Bunnen av hvert blad har et hjerte form, og hvis du dele blad stammen, vil du se melkeaktig saft.

Hvitmorbær Løv


Mens morbær blader er mindre enn røde morbær blader. De gjennomsnittlig 3 til 4 inches i lengde. Bladene er lyse grønne og blanke på overflaten og lettere grønn under. Hvit morbær blader har reist, fremtredende årer på deres undersiden. Den årer filial i tre baner fra undersiden av bladene. Marginene av hvite morbær blader er bølgete og større enn de taggete kanter av røde morbær blader.

Mulberry Culture


Den hvite morbær er hardfør i US Department of Agriculture (USDA) anlegget hardførhet soner 3b til 9. Det vokser best godt i full sol og tilpasser seg til nesten alle slags jord, selv om det foretrekker godt drenerende, Leir-sandjord. Dette tilpasningsdyktig treet tåler forurensning og tørke, men det har svak tre som kan brekke i sterk vind eller minusgrader. Den hvite morbær er en aggressiv dyrker. Det finnes i hele Øst og er noen ganger kalt felles morbær. Det er så aggressiv, faktisk, at det anses å være invasiv i enkelte områder av landet.

Røde morbær, på den annen side, ikke er felles og ikke betraktet invasiv. Den røde morbær er hardfør i USDA sone 4 til 8. Den trives som en understory tre i fuktig, fruktbar jord og rikelig med skygge eller full solen. Jo mer skygge treet har imidlertid de lange bladene vokse. Det er ofte funnet dypt i løvskog, langs våte bakker.